reklama
yulkana
Kapikowamuti
Kacper odkąd ładnie odbija po jedzeniu to ulewa troszeczkę czasami i nie wymiotuje(na razie),odbija mu się różnie,czasem muszę z 15-20 minut czekać z nim na ramieniu (kręgosłup mi wysiądzie) ale warto!
Kaczusia bo potówki są z przegrzania,a mały Rudson ma pewnie jakieś uczulenie,co u maluszków nie jest dziwne,mój właśnie ma jakieś bąble na buzi i mam już przepisaną jakąś maść i zakaz smarowania czymkolwiek innym,bo może być od kremu,od jedzenia,od proszku itp itd!
Kaczusia bo potówki są z przegrzania,a mały Rudson ma pewnie jakieś uczulenie,co u maluszków nie jest dziwne,mój właśnie ma jakieś bąble na buzi i mam już przepisaną jakąś maść i zakaz smarowania czymkolwiek innym,bo może być od kremu,od jedzenia,od proszku itp itd!
Właśnie i moja miała też uczulenie
bo jak zmieniłam kosmetyki to odrazu
krostki znikły :-):-):-)
MAUSI
mama październikowa'07
Rudson - nadmanganian potasu jest najlepszy. Ja dzieki niemu pozbylam sie potowek pare dni temu. Dosypuje do kazdej kapieli pare krysztalkow i zanim doleje plynu do kapieli obmywam malemu buzke. Juz po pierwszym myciu widzialam poprawe, a wysypalo mu cala buzke.
dziewczyny w co ubieracie wasze pociechy na wizyte lekarska ew taka pogode?
jedziemy samochodem, w co ja ubrac zeby sie nie zgrzala i niezmarzla?
samochod pod dom a potem szybko do przychodni...czy trzeba kombinezon w takim wypadku?
poradzcie;-)
jedziemy samochodem, w co ja ubrac zeby sie nie zgrzala i niezmarzla?
samochod pod dom a potem szybko do przychodni...czy trzeba kombinezon w takim wypadku?
poradzcie;-)
Kaczusia
Melciowa mama :)
Ja mala ubieram w kurteczke i czapeczke (bo kombinezon jest jeszcze za duzy i ona sie w nim topi) a do fotelika samochodowego mamy taki spiworek ocieplany.
Jak by kombinezon byl ok to bym ja w niego ubrala :-)
Jak by kombinezon byl ok to bym ja w niego ubrala :-)
Rudson
Mamy październikowe 2007
manya nie przeaadzaj z ubraniem bo w samochodzie tez jest cieplo...ja raz pzresadzilam to maly sie spocil jak mysz...poza tym cos wygodnego dla maluszka zeby szybko i sprawnie go rozebrac i ubrac u lekarza
reklama
dziewczyny ubieracie dzieciom te welurkowe pajacyki czy inne ubranka?
ja zabardzo nie wiem co pod takie grube zalozyc i w efekcie leza nieuzywane...poradzicie?
dzis w nocy zalozylam malej welurkowy pajac, pod niego body z dlugim i w rozek i wydaje mi sie ze bylo jej za goraco...
ja zabardzo nie wiem co pod takie grube zalozyc i w efekcie leza nieuzywane...poradzicie?
dzis w nocy zalozylam malej welurkowy pajac, pod niego body z dlugim i w rozek i wydaje mi sie ze bylo jej za goraco...
Podziel się: