reklama
Manya - odpowiem Ci jak to u nas wygląda:
ja nie pieluszkuję podwójnie, ie kazali mi w szpitalu. USG bioderek mam za trzy tygodnie - zobaczymy wtedy.
ja używam kremu przeciw odparzeniom Nivea Baby i smaruję wszystko - oczywiście pipeczkę tylko na zewnątrz
z kosmetyków używam tylko mydła, tego kremu, chusteczek i oliwki... niczego więcej (no i krem na każda pogodę na dwór)
a co do soli to tez się ostatnio zastanawiałam... w lodówce to kilka godzin można, ale nie długo...
ja nie pieluszkuję podwójnie, ie kazali mi w szpitalu. USG bioderek mam za trzy tygodnie - zobaczymy wtedy.
ja używam kremu przeciw odparzeniom Nivea Baby i smaruję wszystko - oczywiście pipeczkę tylko na zewnątrz
z kosmetyków używam tylko mydła, tego kremu, chusteczek i oliwki... niczego więcej (no i krem na każda pogodę na dwór)
a co do soli to tez się ostatnio zastanawiałam... w lodówce to kilka godzin można, ale nie długo...
MANYA spokojnie nie panikuj
a wogóle dzieje się cos złego ???
bo jak nie to nawet woda wystarczy ;-);-);-)
kiedyś nie było żadnych specjałów i dzieci żyja
ja np. już wogóle w nocy nie przewijam (chyba że mamy kupe )
i tak jak napisał MAJAKO krem do pupy, mydło do kąpieli, oliwka po kapieli
no i niestety idzie zima więc krem przed spacerem
a wogóle dzieje się cos złego ???
bo jak nie to nawet woda wystarczy ;-);-);-)
kiedyś nie było żadnych specjałów i dzieci żyja
ja np. już wogóle w nocy nie przewijam (chyba że mamy kupe )
i tak jak napisał MAJAKO krem do pupy, mydło do kąpieli, oliwka po kapieli
no i niestety idzie zima więc krem przed spacerem
Dzieki dziewczyny juz powoli zaczynam lapac co robic i jak ;-) Panika przechodzi...
Martwie sie tylko pepkiem. Mala jeszcze ma kikut i od wczoraj ta skorka wokol jest zaczerwieniona i jakby z jednej strony zapuchnieta...nie wiem czy to przed odpadnieciem tak sie dzieje czy cos go zle pielegnujemy...niby nic sie nie saczy z niego...
Jak myslicie?
Martwie sie tylko pepkiem. Mala jeszcze ma kikut i od wczoraj ta skorka wokol jest zaczerwieniona i jakby z jednej strony zapuchnieta...nie wiem czy to przed odpadnieciem tak sie dzieje czy cos go zle pielegnujemy...niby nic sie nie saczy z niego...
Jak myslicie?
yulkana
Kapikowamuti
nie zgodzę się Diana,wacikiem nie wolno bo zostają nitki,najlepeij kupić zakraplacz w aptece i kropić,a resztę spirytusu wokół pępka jak się uleje wytrzeć,ponadto jeśli nie odpadł jeszcze pępuszek należy odgiąć go trochę i kropić pod nim!
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
u mikiego po 17 dniach
Kaczusia
Melciowa mama :)
Amelce odpadl dokladnie po 7 dniach nawe to tej samej godzinie o ktorej sie urodziala :-)
reklama
iskierka 2810
Fanka BB :)
Michaelowi po 14 dniach.
Podziel się: