reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

u mnie byla dzis polozna i tez tymi patyczkami kazala przemywac...jak ona to wszystko odciagnela i przemyla to stwierdzilam ze ja to do d... robilam tymi gazikami...

reklama
Ja też robiłam gazikami i pępo odpadł po 7 dniach
ale położna też powiedziała że lepiej patyczkiem
zaś w szpitalu kazali gazikami
:sorry::sorry::sorry:

A ja najpierw namaczałam gazikiem Leko, tak "z grubsza", a potem dokładnie głeboko dookoła patyczkiem. tak mi kazały w szpitalu...

dziewczyny ja tez glupieje...polozna mowi inaczej, w szpitalu inaczej, w ksiazkach inaczej....a czlowiek swira dostaje! nic tylko na wlasny rozum trza sie zdac...;-)

Kobitki nie wiem co moge zrobic...

Maly moj co zje to troszke ulewa i dostal mega potowek od tego mleka...no bo jak smacznie spi to nie mam sumienia go budzic i przebierac:crazy:...no i szyjka zsypana i policzki....przemywam rano i wieczorem woda przegotowana...co jeszcze moge zrobic?????????????

potówki od kontaktu z mleczkiem :confused::confused::confused::confused::confused:

a może to jakieś uczulenie ?

na potówki dobra jest kąpiel w tzw. krochmalu

tylko nie pamiętam proporcji
musze skoczyć na swój kwiecień i dziewczyn zapytać może pamiętają :-)

reklama
Do góry