reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

kurka a moja dostala tradziku!...nie mogla poczekac az dostanie mlodzienczego tylko teraz jej sie uwidzialo:-D To przez moje hormony podobno, a w szpitalu jej troche krwi z pipeczki poszlo tez ode mnie. teraz ma kilka krostek na kazdym policzku...pieknisia:-D:-D:-D

Macie taki problem?
ja przestalam juz kremowac i tylko woda przemywam bo tluste kremy i oliwki chyba jeszcze pogorsza sprawe...szkoda ze nie moze uzyc Clearasilu /nie pamietam jak sie to pisalo/:-D:-D:-D:-D

reklama
Manya - moja Julka też miała, trwało to jakieś 2-3 tygodnie i minęło - ale wysypana była konkretnie: najpierw czoło, potem policzki, potem brzuszek i rączki. Smarowałam trochę hydrokortisonem (ale nie długo - bo tego nie można długo stosować na twarz), przemywałam kilka razy rumiankiem - ale trzeba uważać bo rumianek lubi uczulać... ale to podobno samo mija...

A Jasiek łysieje całkiem konkretnie :szok::-D na czubku łepetynki ,....na potylicy jeszcze dużo włosków ...(dziwne ,że właśnie tam się włoski nie wytarły od leżenia ??:szok:).....ale widzę już nowy meszek ......na łysej łepetynce .......

majako mnie tez kazali hydrokortisonem smarowac 1%...zobaczymy...ale po nocy wyglada lepiej...wlasnie nie wiem co z tym rumiankiem

Norge moj szkrab wylysial z dnia na dzien:-D...ale od razy nowe wloski sie "wybijaja" :-D

anetas to chyba nie jest reakcja na antybiotyk bo pojawilo sie to 2 dni przed koncem tamtych lekow...a dzien przed rozpoczeciam nowego:confused:...mam oilatum i stosujemy od kilku dni ...no ale cialko to on am ok a na buzke to oilatum chyba nie wskazane
Anetas kazli co dawac malemu witamininy???? mnie kazali kupic Poly-vi-sol

Kochane Mamy pomóżcie,doradzcie!
Mój synek ma najprawdopodobniej potówki,początkowo wystąpiły w okolicy skroni,smarowałam sudocremem,poogła ale jednocześnie wystąpoły na policzkach ,szyjce,tu sudocrem sie nie sprawdził,poszłam do lekarza (dodam ze mieszkam w Anglii-tutejsza opieka nie cieszy sie dobra opinia)stwierdził potówki i zalecił wazeline,gdyby objawy nie wystąpoły za tydzien mam przyjsc z ponowna wizytą.po nocy stwierdzam ze stan sie niepoprawił,nawet zaognił.czytałam na forum o krochmalu ,jak go zrobic?co jeszcze radzicie?

agrest nie zakładaj do każdego swojego problemu nowych wątków :szok::szok::szok:....tylko szukaj na wątkach już istniejących ......temet potówek jest w" ABC bobasowej pielęgnacji ".....a jakby co zadawaj pytania na głównym watku !!!!!!!!! pozdrawiam

reklama
yulkana niczym nie trzeba smarowac:-):-) a skorka bardzo milusia jest:-)...oni wrecz nie kaza nawet mydla uzywac..ja myje malemu tylko glowke (splukuje czysta woda) i dupcie mydelkiem...a reszte "ochlapuje" woda z Oilatum

Do góry