reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

kurka a moja dostala tradziku!...nie mogla poczekac az dostanie mlodzienczego tylko teraz jej sie uwidzialo:-D To przez moje hormony podobno, a w szpitalu jej troche krwi z pipeczki poszlo tez ode mnie. teraz ma kilka krostek na kazdym policzku...pieknisia:-D:-D:-D

Macie taki problem?
ja przestalam juz kremowac i tylko woda przemywam bo tluste kremy i oliwki chyba jeszcze pogorsza sprawe...szkoda ze nie moze uzyc Clearasilu /nie pamietam jak sie to pisalo/:-D:-D:-D:-D

reklama
Manya - moja Julka też miała, trwało to jakieś 2-3 tygodnie i minęło - ale wysypana była konkretnie: najpierw czoło, potem policzki, potem brzuszek i rączki. Smarowałam trochę hydrokortisonem (ale nie długo - bo tego nie można długo stosować na twarz), przemywałam kilka razy rumiankiem - ale trzeba uważać bo rumianek lubi uczulać... ale to podobno samo mija...

A Jasiek łysieje całkiem konkretnie :szok::-D na czubku łepetynki ,....na potylicy jeszcze dużo włosków ...(dziwne ,że właśnie tam się włoski nie wytarły od leżenia ??:szok:).....ale widzę już nowy meszek ......na łysej łepetynce .......

majako mnie tez kazali hydrokortisonem smarowac 1%...zobaczymy...ale po nocy wyglada lepiej...wlasnie nie wiem co z tym rumiankiem

Norge moj szkrab wylysial z dnia na dzien:-D...ale od razy nowe wloski sie "wybijaja" :-D

anetas to chyba nie jest reakcja na antybiotyk bo pojawilo sie to 2 dni przed koncem tamtych lekow...a dzien przed rozpoczeciam nowego:confused:...mam oilatum i stosujemy od kilku dni ...no ale cialko to on am ok a na buzke to oilatum chyba nie wskazane
Anetas kazli co dawac malemu witamininy???? mnie kazali kupic Poly-vi-sol

Kochane Mamy pomóżcie,doradzcie!
Mój synek ma najprawdopodobniej potówki,początkowo wystąpiły w okolicy skroni,smarowałam sudocremem,poogła ale jednocześnie wystąpoły na policzkach ,szyjce,tu sudocrem sie nie sprawdził,poszłam do lekarza (dodam ze mieszkam w Anglii-tutejsza opieka nie cieszy sie dobra opinia)stwierdził potówki i zalecił wazeline,gdyby objawy nie wystąpoły za tydzien mam przyjsc z ponowna wizytą.po nocy stwierdzam ze stan sie niepoprawił,nawet zaognił.czytałam na forum o krochmalu ,jak go zrobic?co jeszcze radzicie?

agrest nie zakładaj do każdego swojego problemu nowych wątków :szok::szok::szok:....tylko szukaj na wątkach już istniejących ......temet potówek jest w" ABC bobasowej pielęgnacji ".....a jakby co zadawaj pytania na głównym watku !!!!!!!!! pozdrawiam

reklama
yulkana niczym nie trzeba smarowac:-):-) a skorka bardzo milusia jest:-)...oni wrecz nie kaza nawet mydla uzywac..ja myje malemu tylko glowke (splukuje czysta woda) i dupcie mydelkiem...a reszte "ochlapuje" woda z Oilatum

Do góry