mój Skarbek lubi się kąpać,tylko nie lubi jak już jest na ręczniku i wtedy się drze
Moja dokładnie tak samo
wystarczy jej przykryć główke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój Skarbek lubi się kąpać,tylko nie lubi jak już jest na ręczniku i wtedy się drze
Moja Lenka strasznie płacze przy kąpieli. Już jak zaczynam ją rozbierać to ona w ryk. Nawet przy zmianie pieluchy i wietrzeniu pupci płacze. Możecie mi coś poradzić??
ARABELLA współczuje Ci i Cię rozumiem, bo mam to samo - małemu tylko jak rozepne jakis guzik, to wrzeszczy jak opetany... podczas kąpieli tak samo... normalnie szok... i naprawde ciepło mam w łazience, w której dokonuje kąpieli i przebierania... moge małego owijac, przytulac, nic nie działa ... on chyba lubi płakac...
mam pytanie apropo pielęgnacji buzi - co z nia robicie? położna mi kazała tylko przemywac przegotowaną wodą ale bużka małego wydaje sie taka sucha troche i zastanawiam sie nad kremem...
ponadto oliwkujecie pupe bądż smarujecie ją kremem przy każdej zmianie pieluchy???
jeny, ale jestem niedoświadczona!!!