reklama
Renifer - my do pupci używamy chusteczek nawilżających i kremu przeciw odparzeniom Nivea Baby po każdej zmianie pieluszki. pudru wcale nie używamy, nawet nie kupiłam. przed kąpielą i jak się zdarzy wieeeelka kupka - pupcię myjemy wodą przegotowaną (wacikiem). I jest bardzo dobrze ;-)
Buzię przemywam przegotowaną wodą przed kąpielą ( no i jak jest brudna od mleczka) potem oliwkuję. na spacerki - krem na każdą pogodę Nivea Baby.
w ogóle - chwalę sobie kosmetyki Nivea Baby. Ale Diana ma rację - każde dziecko inaczej reaguje...
Co do Sudokremu - mam mieszane uczucia. Zawiera sporo cynku i wysusza (wiem po sobie...)
Buzię przemywam przegotowaną wodą przed kąpielą ( no i jak jest brudna od mleczka) potem oliwkuję. na spacerki - krem na każdą pogodę Nivea Baby.
w ogóle - chwalę sobie kosmetyki Nivea Baby. Ale Diana ma rację - każde dziecko inaczej reaguje...
Co do Sudokremu - mam mieszane uczucia. Zawiera sporo cynku i wysusza (wiem po sobie...)
Kaczusia
Melciowa mama :)
Ja stosuje mokre chusteczki do pupci NIVEA sa nawet takie bez zapachu dla wrazliwej skory, kremik na odparzenia tez Nivea, kupilam puder ale prawie nie uzywam kremik jakos lepiej sie sprawdzal na rozowa pupcie i chrosteczki
W Belgii jest troche inny zestaw kosmetykow dla maluszkow z Nivea i kremu na kazda pogode tu nie dostalam, malutkiej bardzo luszczyla sie skora na buzi i w aptece polecili mi krem Musteli i przyznam ze sie sprawdza.
W Belgii jest troche inny zestaw kosmetykow dla maluszkow z Nivea i kremu na kazda pogode tu nie dostalam, malutkiej bardzo luszczyla sie skora na buzi i w aptece polecili mi krem Musteli i przyznam ze sie sprawdza.
yulkana
Kapikowamuti
ja jak potrzebuję szybko to używam chusteczek nivea,a tak to myję pieluszką lub wacikami przegotowaną wodą,krem mam na odpazenia taki apteczny,zrobiony,bo mały miał odparzoną bardzo pupę w szpitalu,no i też używam pudru z nivei,buzię też przemywam przegotowaną wodą i daję krem ale tylko raz dziennie z nivea a na podwórko krem na każdą pogodę też nivei,oczka solą fizjologiczną!
widzę że kosmetyki nivea bardzo popularne,u mnie też
widzę że kosmetyki nivea bardzo popularne,u mnie też
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ARABELLA ja tez miałam wczoraj spokój i tez kąpałam sama... ale przed kąpiela podkarmiłam troche małego, moze dlatego sie nie darł...
reklama
yulkana
Kapikowamuti
No nie dziw się ...
Wyciągasz go z cieplutkiej, milutkiej wody - każdy by się darł ;-)
nie dziwię się,to oczywiste dla mnie...
Podziel się: