reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ABC bobasowej pielęgnacjii.........

Iskierko A mi nagietkiem kazala polozna przemywac 4x dziennie....

Rudson fajne te twoje kombinezony
Iskierko no ja wlasnie mam tego typu ale za maly...kurde ale jesli chodzi o te spiworki kombinezony to rzeczywiscie moze byc problem w foteliku...to juz nie wiem co robic:baffled:

reklama
Mamy Chłopaków !!!!!

Czy słyszałyście coś na temat odciągania skórki na pitolku co podobno ma zapobiec stulejkom ? Praktykuje się to teraz ? :szok:

owszem , ale nie na tym etapie
jak będzie troche większy
a narazie to tylko tyle żeby kropelka tam wpadła
a cały napletek to jak bedzie troche większy

Rudson Reniferku wiem ze macie poduszki do karmienia...czy warto zaopatrzyc sie w cos takiego czy to raczej zbedny gadzet bez ktorego mozna sie obyc?
pytam bo zaczyna mi siadac kregoslup od tych ciaglych sesji a mala lubi i podrzemac przy cycu a ja juz wysiadam...niewygodnie mi i to ciagle podkladanie tysiaca poduszek z kazdej strony mnie dobija. Jesli warto to poleccie jaka...thx

a propos napletka, to nam też położna poleciła powolutku odciągać, za każdym razem przy kąpieli po troszku odciągamy, myjemy:-) mały jest przy tym spokojny, wiec pewnie go nie boli.

reklama
dzieki Majako to mowisz ze jestes z tej zadowolona? A wiesz moze czym ten kojec sie rozni w funkcjonowaniu od fasolki? bo widzialam tez takie na tej stronie, dzieki za info

Do góry