reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A taka zabawa...

ooo viki obie wady ogromneee!! ale poniewaz nie cierpie balaganu to chyba juz tv lepsza !!
i pytanie od nalogowego pijacza pepsi
lepsza pepsi czy coca cola??

reklama
Ataata - dowcipne - z dwojga złego mdłości...bo juz dawno przeszły i nie pamiętam jak to było haha :-)

góry czy morze ?

Góry, góry, góry....bo po takim długim marszu błogosławię wynalazcę prysznica i knajpki z piwem :-) A błogie lenistwo na plaży jakoś mnie nie przekonuje. Trzeba będzie się jednak przestawić, bo tyle piachu to raj dla dziecka.

A w ramach pogody za oknem brrr...:
Czapka czy kaptur?

Najchętniej ani jedno ani drugie :-) nawet w najgorsze mrozy... ale jesli mam wybierac to czapka.
Coś słodkiego by się nam przydało - lody czy czekoladka??

szpilki, czuje sie bardziej kobieca i widze jak Karol na mnie patrzy ;-)

a teraz cos bardziej prywatnego...
stringi czy bokserki?

u kobiety moga byc stringi, ale w meskim wydaniu nienajlepiej mi sie kojarza:baffled:

a bokserki jak najbardziej, ale najlepiej takie dosc krotkie i dopasowane, a nie namioty:-)

delikatna ksiezniczka, czy "kobieta z jajami"? (nie mylic z babochlopem:-) )

reklama
Do góry