reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień doberek Dziewczynki:-):-):-)
Beatko z niecierpliwością czekamy na relację z wizyty u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze z Oskarkiem:tak:
Ilonko ale będziesz miała cudne praktyki, same roześmiane skrzaty dookoła hmmmmm bosko:-)
Miłego dzionka wszystkim życzę;-)

reklama
martwi mnie tylko długa @ bo mam ją już 9 dni :-:)-:)-( ale już widac koniec ......
O u Ciebie tyle dni @ trwa?? A u mnie sie spoznia juz 5 dzien. Gratuluje praktyk
Mam nadzieje, ze Twoj piesio poczuje sie lepiej po zastrzykach.

Beatka trzymam kciuki za wizyte u neurologa. Bedzie dobrze. Jak wrocisz to napisz co i jak.:blink:
Czesc Moreme, Tobie tez milego dzionka:-)
Hej Antiope. Z ukochanym lepiej juz troche?:confused:
Asia wracaj do zdrowia:-)
a co do kopańska (mnie) to nie dam sie tak łatwo..:-pa jakby co to poprosze bokserka/e to wam dokopie i dołoży tak że wam tyłki poodpadają:-p (no mowie do Fifi i Lenny)
Jakto?? Nas kopac?? Bohaterki?? Pradem??:evil::evil:
Lenna kochanie gdzie jestes?:confused::confused::confused::confused:

Iwonka bardzo sie ciesze, ze z dzidzia wszystko ok. Wiec jednak to nie blizniaki??;-):tak: Dziekuje za fluidki, mam nadzieje, ze pomoga
Mufka jak Twoje zdrowie?:confused:
Bastra, Wagniesz zyjecie?? Ktos je "widzial"??:confused:
Puchatko poglaszcz puchalinka/ke po brzusiu od forumowej cioteczki:happy:

Trudno powiedzieć fifi, czy z moim P lepiej. Czasami mam wrażenie, że on ma jakieś rozdwojenie jaźni. Raz jest super kochany, a raz sprawia mi straszną przykrość. Pozytywem jest jednak to, że wydaje mi się, że odkryłam powód jego zachowania. Muszę trochę poczekać i będzie lepiej.
Też się zastanawiałam gdzie się wagnies i bastra podziały.

witajcie kobietki:sick::sick:u mnei standardowo juz mdłości i zawroty głowy a na dodatek totalny brak sił wczoraj jak usnęłam o 16.30 to obudziłam sie po 19 i juz przed ósmą byłam w łóziu bo tak mi słabo chwilami :szok: wciełam jeszcze na dobranoc ogórkową bo mi ostatnio wieczorkeim najlepiej zupy smakują miałam dzisiaj iśc do ginka ale pójde dopiero w piątek ze wszystkimi wynikami badań krwi:tak::tak:
Beatko trzymam kciuki za Oskarka i niech w końcu jakiś lekarz coś pomoże:tak::tak:
Fifi brzuszek pogłaskany :tak::tak:
Antiope niech Ci sie w końcu wszystko poukłada :tak::tak:
Mufka jak tam dzisiaj samopoczucie ?? mam nadzieje że spokojnie odzyskujesz wszystkie siły:-):-)
Ilonko dobrze że z piesiem lepiej:tak::tak:
Asiu zdrówka:tak::tak::tak:
Reszcie niewymienionej z powodu mojej sklerozy wszystkiego dobrego na pochmurny dzionek jaki do mnie zawitał :tak::tak::-):-)

czesc wszystkie staraczki i ciezarowki nasze....:-):-)
fifi...skarbie...witaj:-)
ja na krociutko, bo u nas swieto panstwowe i wolne (hausfrau...fajnei co?...i ja wizyta u architekta?) i pogoda ladna..trzeba cos wymyslic na dzisiaj
idarnowska...gratulacje praktyki i zdrowka dla kory
beatka...trzymam kciuki za wizyte u lekarza
ataatko...wiedzalam ze sie ze bokserkiem na nas rzucicie:-( postarzalas nam sie;-);-)
to ja lece laski milego dzionka:-)

Witam się:-)
Ilonko gratuluję praktyk;-)oj nie będziesz się nudzić:tak:
puchatko, fifi samopoczucie ok, wyszłam dziś na dwór pierwszy raz od zeszłej niedzieli (półtora tygodnia w domu, toć to szok;-)), ucięłam sobie spacerek do bankomatu i z powrotem.
antiope życze sukcesów na gruncie pracowania nad Twoim P, tak jak napisałaś , jeszcze trochę i będzie lepiej, trzymam kciuki baardzo mocno za Wasze powodzenie:-) a choróbsko przegoń tak jak ja przegoniłam moje, a kysz;-)
hausfrau gdzie cię wywiało kobitko???
lenna fajnie że macie ładną pogodę , u mnie za oknem mżawka, zimno, buro i ponuro, pogoda iście barowa;-)
moreme witaj;-)

spadam drogie koleżanki bo właśnie dzwoniła kumpelka i zaraz mnie odwiedzi na kawkę:tak:

Hejka Dziewoje :-D
Ale żeście naprodukowały stronek do czytania :szok:
Dzisiaj w Niemcach jest dzień wolny z okazji święta narodowego. Niestety nie za fajnie go spędzam bo w wyrku (no teraz przy kompie)... wyobraźcie sobie jak na złośc wczoraj (drugiego dnia pracki podobnie jak Antiope) złapałam coś, nie wiem co to za wirus, czy zatrucie ale nockę miałam z głowy przez (sorki ze określenie) rzyganko i jakieś rewolucje w brzuchu. Na dodatek mam podwyższoną temperaturę i jestem mega-słaba. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie ale dzisiaj Małż ostro mnie pilnuje, zebym odpoczywała.
Drugi dzien w pracy był już o wiele lepszy niż pierwszy. Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.

Gosia_pl ja też lubię sobie po prostu posiedzieć i poczytać coś dobrego z herbatką lub kawusią... Małż obiecał mi, że w naszym następnym lokum urządzi mi kącik tylko dla mnie właśnie do czytania i relaksowania się :tak:
kachasek witaj i zaglądaj do nas częściej :tak:
moreme zakupy rzeczywiście są bardzo dobre na polepszenie nastroju… tylko żeby potem wyciąg z konta nam tego nastroju nie pogorszył :laugh2:
Antiope a masz takie plany na przyszłość aby otworzyć własne biuro nieruchomości??
No i mam nadzieję, że dojdziesz do porozumienia z Twoim lubym.
fifi to dobrze, że już nie gniewasz się na P. Ja na Małża też wkurzam się średnio ... codziennie ale potem mi przechodzi :cool2:
idarnowska przykro mi z powodu Twojego pieska. Sama bardzo przeżywałam chorobę i odejście mojego dwa lata temu...
Gratuluję praktyki!
Beata2710 i co mówił Twój Małż?? No i trzymam za to aby lekrza wydał w końcu jakąś porządną diagnozę.
lenna u arhitekta było.... strasznie gorąco... babka tak napaliła w biurze, że po krótkiej chwili wszyscy byliśmy czerwoni jak buraczki :laugh2: A ogólnie stwierdziła, że u niej domek to ok. 143.500 euro bez: opłat w mieście, odbioru budowy, tynkowania, podłóg, kafelek, elektryki czyli z tego wnioskuję, że to cena za stan domu surowy w sumie.... wczoraj byliśmy u innego architekta, który buduje inną techniologią i za tydzień okaże się ile on chce za domek.
I dlaczego chcecie z fifi napaść na Ataatę :confused: Aaaa, już doczytałam :-D
Ataata wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :happy:
Puchatka ciekawe ile jeszcze potrwają Twoje mdłości.
Camy_4 nie daj się jesiennej depresji i głowa do góry :tak:
Asialc życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
mufka dobrze, że już wracasz do zdrowia! No i życzę powodzenia w obu planach i fasolkowym i zawodowym!
iwonka2006 to musi być niesamowite uczucie słyszeć serce swojej fasolki :tak:
liwus witaj!

Acha, u mnie temperatura przez choróbsko wzrosła ale nadal ani @ ani żadnych objawów czegokolwiek.
Pozdrawiam Was wszytkie Kochane!!

reklama
Witam!

Beatka, trzymam kciuki z całych sił. Obyście trafili na jakiegoś normalnego lekarza, który wszysto dokładnie sprawdzi i wytłumaczy. A na temat lekarzy to ostatnio brak mi słów. Całuski dla synka. Dzielny chłopak.

Ilonka, gratuluję praktyk :-) Już jestem ciekawa Twoich pierwszych wrażeń :-) Zdrówka dla psinki.

mufka, no to sobie poplotkujecie z koleżanką przy kawce ;-) Miłego dzionka :-)

lenna, :-)

Ataata, jak tam po urodzinach? ;-)

Puchatka, już wspominałam na głównym. Idź kochana na zwolnionko i trochę odpocznij

Antiope, trzymam kciuki. Będzie dobrze :-) Zyczę Wam wszystkiego co najlepsze

Fifi:-)

liwus, witaj wśród nas :-) Chyb ajeszcze nie miałam okazji sie z Tobą przyeitać

moreme :-)

My z córą w domu. Ma jakieś wirusowe zapalenie. Ach...Jak bym chciała żeby te choróbska się skończyły. Żeby Natalka mogła chodzić codziennie do przedszkola a ja do pracy.

Spokojnego dnia

Do góry