reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-)Idarnowska, mi sie wydaje ze dzis jest zagniezdzenie- po pierwsze temp. ci spadla, a po drugie pojawilo sie male plamienie. Cos mi sie wydaje ze w ciazy jestes na bank, i jeszcze ta sennosc.:-D
:cool:Juz po cichu gratuluje.;-)
:-)U mnie nadal cisza, @ jeszcze nie dotarla, ale krzyz:no: bolal chyba 4 godziny.

reklama
Hej dziewczyny..
U mnie mały dalej śpi,a potem po nocy bedzie siadzial,,no a rano trudno mu bedzie do przedszkola wstac...
Ilonko poczekaj cierpliwie,nie denerwuj sie,,a Beata może mieć racje,zawsze jak jest zagnieżdzenie to moze byc plamienie.takze czekamy razem z toba cierpliwie...(chociaz jak na szpilakch)/...
A reszta tez miała tetsowac i cisza???
Beatko a moze jednak dwie krechy beda??zycze tobie tegoo..
Gosia posmyraj sie z mezem,posmyraj tak ja awatarek jendej z nas,hehee

elza, ale miałaś miły spacerek :-) A Ty kochana ,asz jakieś wolne dni?

lenna :-) mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień i trochę odsapnęłaś.

Ewcia, jak tam Mati? Pewnie tak długo śpi, bo wyszalał się na powietrzu :-)

Ilonka, jasne, ze trzymam. Nie mogłabym inaczej :-) Spałąś? Może powinnaś jednak zrobić badania kontrolne a może to przez....;-)

gosia, jasne, ze zaszalejcie :-D

Beata :-)

ZAjrzałam do Was tak na szybko żeby życzyć spokojnego tygodnia. Ja będę miała urwanie głowy, bo sama. KOleżanki synek zachorował i idzie na zwolnienie. Szczerze mówiąc też o tym myślałam, bo teściowa nie da rady siedzieć z Nati cały tydzień, ale w tym wypadku szef może robić problemy :-( No nic, pomyslę o tym jutro :tak:

Dobrej nocki

PS. Czekam niecierpliwie na dobre wieści :-)

dziewczynki jak przeczytałam wasze posty to az sie wzruszyłam
d025.gif
d025.gif
.

Chcialabym ,zeby tak było jak mowicie
g030.gif
g030.gif
.
Mnie sie zrobiło jakoś smutno ,ze jednak to nie teraz
a060.gif
ale z wami od razu jest lepiej
a050.gif

Asiu cos mnie spanie złapało w południe straszliwe :szok::szok::-D:-D

Beatko :-):-):-):-):-). chciałabym miec takie optymistyczne podejscie jak ty :-):-):-)

Ewciu dziekuje za trzymanie kciuków. Oby @ jutro nie przyszła :tak::tak:

@ @ @ mówimy stanowczo NIE

Ewcia, jak tam Mati? Pewnie tak długo śpi, bo wyszalał się na powietrzu :-)
:-)
A Mati spi.ja dalej w szoku...kiedy to dziecko wstanie,był z babcia na dworzu....ja gadamz męzulem przez skype...;-)

dziewczynki jak przeczytałam wasze posty to az sie wzruszyłam
d025.gif
d025.gif
.
Chcialabym ,zeby tak było jak mowicie
g030.gif
g030.gif
.
Mnie sie zrobiło jakoś smutno ,ze jednak to nie teraz
a060.gif
ale z wami od razu jest lepiej
a050.gif

Ewciu dziekuje za trzymanie kciuków. Oby @ jutro nie przyszła :tak::tak:
@ @ @ mówimy stanowczo NIE
cieszymy sie,ze z nami ci lepiej,,zagladaj zawsze i nie beksaj(chociaz czasami to ulge daje),,buziakiii....fajno miec kumpelki na BB:tak::-D;-):-):-):happy::happy::rofl2::blink:...tak takkk
nie ma sprawy,,dalej trzymam,hehe(a głowa pisze:-D:-D).
a te @@ dowidzenia-przyznaje ci racje...:tak:

reklama
dobra ja skończyłam agdac z mężulkiem, takze wyłączam kompika i ide sie kąpkac,a potem lulu,,,a moje dziecko spi,ciekawe o ktorej do mnie przyjdzie w nocy i powie dzien dobry;-):-)
dobranoc laseczki

drobiazg

ewciu zawsze z wami było, jest i bedzie super :-):-):-)
no wiadomo jasne ze zawsze i wszedzie BB najlepsze bedzie;-):-)

lece,,dobranoc

Beatko teraz widac suwaczek...

Do góry