reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie:-)Pracujacym zycze milego dnia w pracy:-):-):-):-):-):-):-)
My spalismy dzis do 8:00 choc mi i tak bylo malo snu:no:Wczoraj dziecko znow przyszlo do nas w nocy ze w koncu tak mi jakos bylo ciasno ze wzielam ja i poszlam spac z nia w jej pokoju a tatus zostal sam:tak::sorry2:
Elza trzymam kciuki o 16:00:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Beatka troche ci sie nie dziwie,mam nadzieje ze za ciazysz za nim mazy wyjedzie.Zycze ci tego z calego serca:-):-):-):-):-):-)

Jestem NieSamowita :-):-):-):-) Tylko tak bardzo zajmuje sie "staraniem" o dzidziusia, ze nie mam czasu zagladac na bb;-);-);-);-);-). Tak eksploatuje mojego ukochanego, ze biedak powoli traci sily...................:-D:-D:-D:-D:-D:-D...ale traci je w przyjemny sposob. Jak Twoje przygotowania do ślubu.Z tego co czytam to zajmuja wszystkie Twoje mysli :-):-):-):-):-)
Goraca buzaiaczki dal pozostalych staraczek:-):-):-):-):-)

Dzieki Iwonka, Mam Nadzieje Ze Teraz Sie Uda- Ale Juz Sie Nie Bede Tak Nakrecac, Bo Szkoda Zdrowia. Wyjdzie To Bobrze Jak Nie To Trudno, Najwazniejsze Ze Mam Syna, A Potem Sie Zobaczy. Ale Zal Zostanie, Kurcze My Jestesmy Stworzone Aby Rodzic Dzieci. Idziemy Na Plac Zabaw Milego Dnia Wszystkim Zycze. Dzieki Za Wsparcie.

Dzień dobry! :-)

Elza, daj koniecznie znać jak poszło. Trzymam kciuki.

U mnie temperaturka rośnie ;-)

Miłego dnia, muszę lecieć i troszkę dzisiaj poświętować ;-)

Dzień dobry wszystkim staraczkom!!! :-D:-D:-D
Dzisiaj mam zajefajny humor i rozpiera mnie energia.Byłam już na mieście,na zakupach i obiadek już prawie zrobiony.
Asiu ,.............trzymam kciuki.........;-)
Elza ,trzymamy kciuki mocno zaciśnięte!!!
Dziewczynki ,idę kończyć obiadek i za chwilkę do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Buziaki dla wszystkich bez wyjątku!!! :-D:-D:-D

reklama
Do góry