reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No i zapomniałam napisać o sobie hehe.
Wygląda na to, że dzisiaj była skok. Jeśli jutro sie potwierdzi to włączam Dupka na ewentualne podtrzymanie

reklama
wiecie co kobitki ja nie tylko wierzę ale i po prostu wiem że Wam się uda i rozumiem Wasze strachy i zwątpienia i to że czasem macie ochotę trzasnąc drzwami i wyjśc ze swojego życia ale nie sprowadzajcie wszystkiego do biologi do spotkania plemnika z jajeczkiem bo w końcu fasolka to też jest cud powstały z miłości i tym Waszym połówkom też czasem bywa trudno bo widzą jak cierpicie będzie lepiej i tylko tej myśli trzeba się trzymać :tak::tak::tak::tak:
Zostawiam Wam świeżą porcję fluidków ku pokrzepieniu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Czesc dziewczynki
Ewcia- ciekawe czy te nasze wyjazdy przyniosa skutki? hihi.
e
no u mnie to nie bede te dni,ja 14 wyjazd,a 18 ma przyjśc @,,tazke raczej u mnie nici,,ale cuda sie zdarazaja,,wiem o tm i wy tez:tak::tak:

No i zapomniałam napisać o sobie hehe.
Wygląda na to, że dzisiaj była skok. Jeśli jutro sie potwierdzi to włączam Dupka na ewentualne podtrzymanie
no powodoznka,,dawj dawajjjj

Puchaciu już wyłapałam dla siebie część fluidków bo teraz jak najbardziej ich potrzebuję
Ewciu no teraz to ja już mam przymusowy celibat ze względu na ryzyko poronienia (i ile wogóle uda sie zajść hehe)

czesc kochane,
jestem jeszcze wpracy, ale juz niedlugo stad wychodze i jedziemy.....

Puchatko- lapie swoja porcje fluidkow na zapas, bo teraz mam @, ale na pozniejk sie przydzadza. Masz racje w 100%. fasolka to nie tylko biologia, ale przede wszytskim cud milosci i o tym powinnysmy szczegolnie pamietac.

Beatko- bedziesz na pewno super wygladac, chociaz teraz tez slicznie Ci na tym zdjeciu. :tak:. ALe zmiany czasem sa potrzebne kobietom- ja podcielam sobie przedwczoraj wlosy,zrobilam grzywke a potem paznokcie i czuje sie duzo lepiej.....A czy Twoj synek zauwaza ze cos zmieniasz na wlosach czy raczej jak standardowy facet nie widzi za duzo zmian. Mojej siostry synek (4 lata) rozplakal sie kiedy siostra pofarbowala sie na ciemno.....

Dorotka- no to czekamy razem z Toba na rezultaty- nie mysl za duzo tylko o tym...fluidki wziete, stranak byly- no to musi byc fasolka.....

Wanilia-
no kochana, prawidlowe podejscie do sprawy, sluz sluzem, temka temka, ale jeszcze jest to "cos" o czym nie mozemy zapominac. I ja tez to sobie uswiadomilam. Fajnie ze jedziesz na wycieczke, ciekawe jak chlopaki sobie poradza bez Ciebie.....sprobuj sie odprezyc, zrelaksowac, a jak wrocisz to juz z innym podejsciem zabierzesz sie do staranek.....Bedzie dobrze Wanila!!!!;-)

Ewcia- baw sie dobrze!!!!, ja tez nie jade w super dniach owu, ale sam odpoczynek dobrze nam zrobi i przyniesie korzysci przy najblizszej owulce.....:tak::-):cool2:

Majeczko, Artemida, Nawifie, Madigirl..
..................co Was? gdzie jestescie

Ewciu no teraz to ja już mam przymusowy celibat ze względu na ryzyko poronienia (i ile wogóle uda sie zajść hehe)
co ty piszesz,,bo damw dupeee.....:-p:dry:,,UDa sie,,pamietaj o tym...

czesc kochane,
Ewcia- baw sie dobrze!!!!, ja tez nie jade w super dniach owu, ale sam odpoczynek dobrze nam zrobi i przyniesie korzysci przy najblizszej owulce.....:tak::-):cool2:
dziekuje... jasne odpoczynek sie przyda i przygoda,i inny klimacik takze,,,moze na cos to wrózy,powodoznokaaaaa:-)

Hejka Kobitki!
No, Mój R. się kąpie więc korzystam z okazji :cool2: żeby do Was coś szkrobnąć.

Hausfrau witaj :-). No jak to nie możesz się dopchać :szok:. Ja tam mam swoje sposoby :-p. Super, że macie plany budowania się. To nasze marzenie, ale niestety nie realne przy naszych finansach :no:.
Właśnie dzisiaj był u nas finansista i powiedział, że to raczej realne bo mamy mozliwośc tańszego państwowego kredytu bo to dom energooszczędny.

Witaj Hausfrau :-):-):-):-):-) Ale długo Ciebie u nas nie było :-(. Cieszę się, że mężulo udostępnił kompa i piszesz do nas;-). Jak w pracy? Zadowolona jesteś?
W pracy jakos idzie do przodu. Mam trochę problemów z chłopakami z Polski - bo tez u nas pracują - bo chcą żebym pomogła im szukać mieszkania a to niestety nie bedzie łatwe - o ile w ogóle możliwe, bo nie znają niemieckiego.
Na razie do marca mam okres próbny - pół roku. Pożyjemy, zobaczymy!

hellołka Hausfrau,,i mam prosbe pokaz to mężowii:;
Halo mężu HausFrau czy mozesz czasami puścic nasza koffana kumpele do kompa,,na kilka minutek,,please!!!!!Bo nam jej brakuje......
hihi... pewnie jak to przeczyta powie, że przeciez wcale tak długo nie bywa na kompie :-D

witaj Hausfrau kobito.
Hejka Beata... no ale długo mnie nie było :)

Hausfrau- Ty sie kobieto nie martw i tak zafasolkujesz, tylko troszke wiary i cierpliwosci.
Nie tracę nadziei ale trochę się martwię co wyobraźcie sobie, Mój R. zaczął coś unikać przytulanka bo boi się, że zafasolkujemy! Najpierw nie wiedziałam co i jak ale potem wyczaiłam sytuację, że martwi się, że zafasolkuję i pójde na macierzyński a tu trzeba będzie spłacać (jak już tak dlaeko będzie) raty za kredyt.
Jeśli nie zmieni nastawienia to ja olewam ten cały dom :wściekła/y:

Pozdrawiam wszystkie Staraczki i Zafasolkowane!

Witaj Hausfrau :-)
Gdybym miała do wyboru dom czy dzidziuś też bym wybrała to drugie, ale rozumiem też doskonale Twojego męża. Ja życzę Wam i fasolki, i pięknego domu. ;-)Wierzę, że uda się zrealizować obydwa marzenia :tak: Cieszę się, że w pracy ok.

:-):tak:
Witaj Hausfrau :-)
Gdybym miała do wyboru dom czy dzidziuś też bym wybrała to drugie, ale rozumiem też doskonale Twojego męża. Ja życzę Wam i fasolki, i pięknego domu. ;-)Wierzę, że uda się zrealizować obydwa marzenia :tak: Cieszę się, że w pracy ok.
ja tez w to wierze i trzymam kcoiukaski,,bedzie dobrze i spelnia sie wsyztskie marzenia,,,namw szystkim takzeee:tak:

reklama
Altoids moj syn wszystko widzi....hihihi....ma to po tatusiu, jak przefarbuje wlosy albo cos sobie kupie, to zaraz synek i tatus to widzi.....hihihi......
Jedz z mezem, odpocznij, taki wyjazd dobrze Wam zrobi.

Hausfrau bedzie dom i maly dzidzius.

Moreme ciasto robiesz, a jakie?

Dorotko a co mam pisac, przeciez o jakis pierdolach ciagle nie bede smarowac. Ale za 56 dni, bede ciagle Wam marudzic, bedziecie mnie jeszcze miec dosyc......hihihi.....

Wanilia Sky, te testy to porazka czlowiek sie moze wykonczyc.

Ewciu milego urlopu, cos mi sie wydaje ze z ferii wrocicie w czworke.

Wszystkim zycze milego wieczorku.

Do góry