reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Artemida...dziękuję za wsparcie...i dobre słowo...
A Ty się starasz czy masz już fasolkę?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
majeczka02
Fanka BB :)
:-) dziękuję... wiecie co jutro kupię ten test mam go zrobić w niedzielę...ale coś czuję,że nie wytrzymam...choć bedę się starać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Artemida...dziękuję za wsparcie...i dobre słowo...
Pozdrawiam
Ja nadal się staram - na razie nieskutecznie, ale mam nadzieję, że to się zmieni.
Ja nmiałam isc dzisiaj po test ale wiem jakby sie to skonczylo.. pewnie nie pozniej niz w weekend bym juz testowała .. jeszcze nigdy nie robilam testu jaki polecacie??
Jejku mam taką nadzieję ze sie uda .. a jak nie to spotykamy sie w pazdziernikowych 2008
Jejku mam taką nadzieję ze sie uda .. a jak nie to spotykamy sie w pazdziernikowych 2008
Dziękuję Wszystkim za wsparcie i kciuki. Ja też trzymam za Was.
Test już kupiłam i kusi mnie niemiłosiernie. Nie wiem czy wytrzymam do Sylwestra.
Bo ja muszę wiedzieć czy urodzę przed 30-stą. Tak sobie obiecałam a 30 ur mam 5 października. Jakby się udało zafasolkować to termin miałabym na 11 września. I zdążyłabym. No nic. Czekam. Zobaczymy
Test już kupiłam i kusi mnie niemiłosiernie. Nie wiem czy wytrzymam do Sylwestra.
Bo ja muszę wiedzieć czy urodzę przed 30-stą. Tak sobie obiecałam a 30 ur mam 5 października. Jakby się udało zafasolkować to termin miałabym na 11 września. I zdążyłabym. No nic. Czekam. Zobaczymy
Loretka - życzę ci z całego serca żebyś już maleństwo pod serduchem nosiła. Wiem co znaczy gonić z czasem bo też ostatnio dopadła mnie ta obsesja.
Staram się jednak odpuścić bo podobnie kombinowałam przed świętami - tak strasznie chciałam w święta obwieścić wszystkim wesołą nowinę. Oczywiście nic z tego nie wyszło. Moje nastawienie zrobiło tylko więcej złego niż dobrego, bo widok jednej kreseczki na dobre mnie dobił.
Staram się jednak odpuścić bo podobnie kombinowałam przed świętami - tak strasznie chciałam w święta obwieścić wszystkim wesołą nowinę. Oczywiście nic z tego nie wyszło. Moje nastawienie zrobiło tylko więcej złego niż dobrego, bo widok jednej kreseczki na dobre mnie dobił.
reklama