reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ciesze się, ze wam moje odstraszanie przypadło do gustu.
A teraz coś z okazji zbliżających się świąt:

Laseczki

Zimnych śnieżynek

ciepłych pierzynek

Dużego bałwanka

radości na sankach

Choinki pachnącej

kolędy radosnej

Dużo prezentów

Mnóstwo maluchów

i samych uśmiechów

Z okazji Świąt

Wesołych Świąt

Z samego poranka

życzy wasza hihi pisarka:) :-p:-);-):-D:tak:

(to nie moje dzieło niestety)

reklama
Czesc dziewczynki

Dorotko poetko nasza.

Betiinka witaj.

Altodis bedzie dobrze, a poki co korzystaj z przytulanek.

Mufeczko dbaj o malenstwo.

A ja dzis od rana sprzatam, a Oskar wraca do zdrowia. Wczoraj bylam w Centrum i zrobilam reszte zakupow na Swieta i Sobie tez cos kupilam pod choinke....hihihi.....

MILEGO DNIA LASECZKI

Witam :-) w ten słoneczny aczkolwiek mroźny dzionek

Widzę iż pojawiły się nowe staraczki - witam cieplutko:-):tak:

Dorotko chyba Cię mianjemy NACZELNYM WIESZOKLETĄ BB:tak::tak:;-), super!!!

Beatko - posprzatane, zakupy zrobine, choinka ubrana....to teraz masz labę:happy2:

Mam pytanko: może któraś z Was dziewczyny ma dobry sprawdzony przepis na keks?

Hihi Aguś, aż taka zdolniacha to ja nie jestem. Czasami coś niecoś uda się sklecić.
A propos mojej twórczości haha, to mam coś dla staraczek na święta ode mnie (kopiowałam już na innych wątkach na których się udzielam żeby nikogo nie pominąć):

Dzień Wigilii już nadchodzi
więc dziecię co leży w żłobie
niech zechce zesłać ci nadzieję
na niemowlę w twoim ciele.
Na bobaska różowego
tak małego, przecudnego.
By nadzieja w tobie tląca
przemieniła sie w śpiącego brzdąca…
Odrzuć smutki, łzy i żale
i uśmiechnij się do dzieciątka wspaniale.
A w nagrodę boże dziecię
ześle twoje własne dziecię…

Aga ja taka zdolna tez nie jestem, po keksika zawsze ide do cukierni ....hihihi..... Ale zobacz na inernecie, moze cos jest.
Dorotko mezowi wieczorem tez mowisz wierszyki do uszka?

Beatko mężusiowi to raczej takie mniej "grzeczne" wierszyki szepczę do uszka podczas przytulanek ;-) hihi. Taka za mnie niegrzeczna kobietka jest :-p, więc raczej Mikołaj do mnie nie przyjdzie z prezentem :-D.
Keksa nie lubię więc nie znam przepisu :no:

Beatko - na necia są różniste przepisy, co niektóre wręcz kretyńskie(troszkę ciast upiekłam to wiem) , szukam czegoś sprawdzonego, bo keks to taka cholera,że z reguły wszystkie bakalie opadają na spód:no:

M. zachciało się keksa, więc "Zosia" musi podziłać:tak:

No Doroko, co raz lepiej, ten drink miał chyba cudowną moc:-)

Dortko- nie wiedzialam ze jestes tak utalentowana, wierszyki i piosenki sa swietne!!!:tak:Nowe staraczki - witam serdecznie na pokladzie!!!!
Ja zajze pozniej i napisze wiecej bo teraz mam urwanie glowy z zakupami, i w pracy i prezenty i tak dalej....
U mnie juz ostatni dzien @...wrednej, wiec zaczynam staranka od nowa...

reklama
Do góry