reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids - Tobie życzę pozytywnego testu z takimi dwoma II !!!!

dzieki Eliczku, ale nie niestety nie bedzie II kresek, bo @@@ przyszla, okropna, wredna i wszystko mi popsula, mialam chociaz malusienka nadzieje, a teraz tylko zal do calego swiata i jestem taka zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale Tobie kochana zycze spokojenj podrozy, i powodzenia w testowanku na Wigilie...a jak juz zobaczysz II to przyslij nam fliudki....duzo, duzo....

Kochana Moja!!! Tak mi przykro - tulę cię mocno!!!

reklama
dziekuje Eliczku-no co zrobic, nie udalo sie przegonic wredoty w tym miesiacu.... z reszta wiedzialam ze tak bedzie. Ale Mufka nam tu taka nowine przekazala, ze az sie nie moge uspokoic. To mi daje wiary ze nam sie tez uda.....
A jak u Ciebie sprawy przed swiatami. Juz jestescie w Polsce?

ataatko jasne że będę dbać:-)obiecuję;-) A Ty Kochana widzę że jeszcze "nierozdwojona":tak:Darusia uparciuszek siedzi sobie wygodnie i ani myśli wychylać się na świat:-D
altoids widzisz, cuda się zdarzają:-)Twój cudzik też na Ciebie czeka i pojawi się zapewne juz niebawem. Chciałabym aby mój przypadek choć troszke podniósł Cię na duchu, że trzeba walczyć i nie poddawać się.I choć czasem jest bardzo źle to kiedyś los się odmieni. Wszyscy zasługujemy na szczęście. Przytulam ciepło:tak:

Cześć Kochane Dziewczyny!!!!!
Witam się z Wami. Już od wczoraj jestem na rodzinnym łonie. Nie przeczytałam wszystkich postów, bo po prostu nie dałam rady... no i czasu mi brak.
MUFECZKO GRATULACJE PIĘKNE !!!!!!
WIDZISZ CUDÓW CIĄG DALSZY!!!!
Tak się ucieszyłam, że aż się poryczałam.:-):-D

Ja testuje chyba dopiero w Wigilię. Za dwa dni spodziewam się wrednoty @.
Boję się, że tak się nakręcam i może się nie udać. Ostatnio tak dużo się posypało na tym forum fasolek.....

Kochane, nie posiedzę nakomputerku dziś dłużej, bo małego muszę już położyć spać. Poza tym po 22 to już dostępu do niego nie mam, bo w tym pokoju śpią rodzice. Może jutro po południu do Was zajglądnę.
Ściskam Was Dziewczyny bardzo mocno i wszystkim, które czekają na testowanie życzę powodzenia!!!!!!

Mufka no moja mała strasznie uparta, ni myśli wyłazić...:baffled: Zaczynam sie troszki martwić bo coraz mniej sie rusza... ale jutro z rana biegne na KTG to sie dowiem co i jak..
Mężowi o fasolce powiedziałś? A co z książką?? Bo jeśli dobrze pamietam to miałas mężowi pod poduche włożyć..? Czy cos poknociłam i pomieszałam??:sorry2:

Mufcia- opowiedz jeszcze jak Ty sie czujesz kobieto? Nadal szok czy juz dotarlo ze bedziesz mamusia za 9 miesiecy....
Mufenko dzieki za wspracie, Twoj przypadek na pewno mnie wzmocni psychicznie, i da sily to dzialania....
Dbaj o siebie i glaszcz brzuszek od wszystkich ciotek z forum. Ale sie ciesze!!!!!!!!!!o tak:-):-):-)...

eliczku dziękuję i życzę Ci takiego samego finału jak u mnie:-);-):tak: będę bardzo, ale to bardzo trzymać kciuki;-)
altoids troszke się jeszcze boję rozsyłać fluidki póki doktorek nie potwierdził:sorry2:no ale 2 testy to chyba mylić się nie mogą więc dla Ciebie zrobię wyjątek, tylko ciiiii...:-)
~~~~~~
~~~~~~
~~~~~~
po badaniu jak wszystko będzie ok to wyślę całą górę wypasionych fluidków;-)

ataatko jestem pewna że Darusia zbiera siły przed wielkim wejściem ( czy raczej wyjściem:-)).A jeśli chodzi o ksiażkę to T juz otrzymał.Na początku nie zajarzył o co chodzi bo wmówiłam mu żeby niespodzianka była większa że mam dla niego drobiazg z okazji 3,5 rocznicy ślubu. Trochę się zdziwił, ale tak mi przyszło do głowy ( 18-go czerwca braliśmy ślub) i dał się nabrać. Dopiero jak zobaczył dedykację i słowa : Nadszedł ten dzień wreszcie, gdy 2 kreski są na teście, to zaniemówił;-) radości nie ma końca:tak:
altoids czuje się świetnie, poza tym że mam zawroty głowy, czuje sie trochę jak skacowana, bo wciąż mi się chce pić. Ale najlepsze jest to że piersi mam większe o jeden rozmiar, na prawdę, nie kituję:-)

reklama
Do góry