reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Mufeczko ogromiaste gratulacje, ale się cieszę że Tobie się udało, i Miko przynisł przewspaniały prezent dla Was :-D:-):-):-)

Beatko Tobie też miłego wieczorku, i dużo zdrówka dla Oskarka :tak:

reklama
Mufka-lzy mi lyna do oczu, tak sie ciesze.............Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boze dziewczyno-ale radosc-przytulam Cie i sciskam Cie mocno.....
Dbaj o siebie!!
Potem jeszcze napisze!!!!!!!!!!

Mufeńko aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam:-):-):-) GRATULACJE dla sierpniowej mamusi i dla sierpniowego tatusia:-D:-D:-D Dbaj o siebie i dużo radości z rosnącego brzuszka!!! Teraz już nic nie jest Tobie potrzebne do szczęścia!!! Jeszcze raz gratulaski przeogromne:tak::tak::tak:

Mufeczko Kochana
Ogromne Gratulacje!!!
Nawet nie wiesz jak się ciesze!!! Ale ja wiedziałam że i w końcu do Ciebie uśmiechnie się słoneczko...
Od tej chwili uwieżyłam że cuda istnieją...... najpierw Puchatka, teraz Ty....
Jezu ale sie ciesze!!! Nawet nie potrafie tego opisać:sorry2: siedze i sie uśmiecham do monitora jak waryjatka:-D
Jeszcze raz GRATULUJE!!! Dbaj o siebie i fasolinke...:tak::-)

altiods, moreme dziewczyneczki moje, dziekuję :-) Będę Wam dziewczyny kibicować z całych sił:tak:tak jak Wy mi kibicowałyście;-) Trzeba wierzyć w cuda, mój przypadek to potwierdza:-D Troszke sie jeszcze boję cieszyć dopóki lekarz nie potwierdzi, ale cudownie było ujrzeć II na teście, oby wszystko było dobrze;-)

altiods, moreme dziewczyneczki moje, dziekuję :-) Będę Wam dziewczyny kibicować z całych sił:tak:tak jak Wy mi kibicowałyście;-) Trzeba wierzyć w cuda, mój przypadek to potwierdza:-D Troszke sie jeszcze boję cieszyć dopóki lekarz nie potwierdzi, ale cudownie było ujrzeć II na teście, oby wszystko było dobrze;-)
mufeńko oczywiście, że wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak: Tyle przeszłaś,żeby zobaczyć upragnione dwie kreseczki i jestem przeszczęśliwa, że tak właśnie się stało:-D:-D:-D

Mufcia nie dziękuj bo niema zaco dziękować...
Masz teraz bardzo dbać o siebie i maleństwo, bo jak nie to ja z moją Darusią sie z Toba policzymy:-D;-):-p
Ale niesamowity prezencik sobie zrobiliście na Święta:tak: Chyba najlepszy jaki można było sobioe tylko wymarzyć...Suuuuuuper!!!!

reklama

Mufeczko-bedzie wszytsko dobrze, bo na to zasluzylas. Kochana, ale ja sie ciesze, naprawde nie moge sie juz nad niczym skupic do konca dnia. boze tyle sie wyczekalas, taka bylas dzielna...Zasluzylas na wspaniale 9 miesiecy oczekiwania maluszka i potem na cud macierzynstwa. Cudownie uslyszec taka nowine-az chce sie czlowiekowi zyc. sciskam Cie kochana i twoja fasolke....

Do góry