reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie :-):-):-)
W przedszkolu było fajnie będe miała praktyki od 8.45 do 12 kazdego dnia
w tym tygodniu obserwuje a w przyszłym bede prowadziła zajęcia . Ide zrobic obiadek :-):-):-)
w tym tygodniu obserwuje a w przyszłym bede prowadziła zajęcia . Ide zrobic obiadek :-):-):-)
elza ab
mama Tosieńki
Witaj IdarnowskaPowim Ci że ja zawsze jako dziecko mowilam,że będę przedszkolanką:-) Z moją nad opiekuńczością względem dzieci nikt w to nie wątpił. Ułożyło się jednak inaczej, ale dalej ten rodzaj pracy kojarzy mi się z bardzo miłą praca
Beatko zawsze może sie udac wam przy drugim dzidziusiu:-)
No ja musze sie kopnąć, bo sporo roboty przede mną - milego dnia życzę:-)
Beatko zawsze może sie udac wam przy drugim dzidziusiu:-)
No ja musze sie kopnąć, bo sporo roboty przede mną - milego dnia życzę:-)
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Elza ,witam Cię.Widzę,że jesteś w podobnej sytuacji do mnie tyle,że moja ostatnia @ 27 września,a 11października bardzo delikatne plamienie,a teraz cisza i te bóle pleców,mdłości,ale czasami delikatne....no i brzusio mnie w dole pobolewa,ale cichosza,ja też nie zapeszam,to może to będzie fa....ciiiiiiii;-) Tulę mocno.
Ilonko ,cieszę się,że jesteś zadowolona z dzisiejszego dnia,a co do ... no wiesz,to bardzo mi przykro.Ty wiesz,że ja Cię bardzo dobrze rozumiem,po tym co mi się w wakacje przydarzyło.Ściskam Cię mocno i pamiętaj,los nam to wynagrodzi.Buziam Cię.
Dorotko ,witaj
Dziewczyny ,coś z netem mi się dzieję,bo mnie wyrzuca ze strony i nie mogę wejść przez kilka minut. Buziaki.:-)
Ilonko ,cieszę się,że jesteś zadowolona z dzisiejszego dnia,a co do ... no wiesz,to bardzo mi przykro.Ty wiesz,że ja Cię bardzo dobrze rozumiem,po tym co mi się w wakacje przydarzyło.Ściskam Cię mocno i pamiętaj,los nam to wynagrodzi.Buziam Cię.
Dorotko ,witaj
Dziewczyny ,coś z netem mi się dzieję,bo mnie wyrzuca ze strony i nie mogę wejść przez kilka minut. Buziaki.:-)
Dzieki Dorotka :-):-):-)Fifi cóż za wspaniałe wieści o tobie. Gratuluję z całego serca i życzę samych pięknych, słonecznych chwil (zwłaszcza fasolkowych:-)).
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witajcie :-):-):-)
Witaj skarbie. Super sprawa z tymi praktykami. Zdawaj nam tu relację czego was tam uczą i co za zajęcia będziesz prowadzić
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Fifi ,ja Ci jeszcze raz gratuluję.Ale fajnie...normalnie suuuper.Nawet nie wiem co powiedzieć jeszcze;-).
To co dziewczyny ,może jakąś imprezkę zrobimy wieczorkiem,żeby uczcić tą wspaniałą okazję?Co prawda idę na noc do pracy,ale do 21 jestem w domciu...
To co dziewczyny ,może jakąś imprezkę zrobimy wieczorkiem,żeby uczcić tą wspaniałą okazję?Co prawda idę na noc do pracy,ale do 21 jestem w domciu...
A taka Wam niespodziewanke zrobilam. Niektorzy ktylko duza gzdaja.....a ja dzilam;-);-);-);-);-)Fifi ,ja Ci jeszcze raz gratuluję.Ale fajnie...normalnie suuuper.Nawet nie wiem co powiedzieć jeszcze;-).
Dzieki Kiniusia ale ja nie pije. Ile mozna ??;-);-);-);-);-)
W dodatku sie przeziebilam na swlanym slubie. Ale wszystcy inni tez. Moja mama, tesciowa, moj mąż i swiadkowie. Wiec marze, zeby po pracy wskoczyc do lozeczka, przytulic sie do P i zasnac.
reklama