reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Fifi ja też dopiero to zauważyłam- GRATULACJE!
Beata ten brzuszek mnie powalił, ta maleńka stopka- czy to z okresu Twojej ciąży?

reklama
tobie wydaje się to proste może u was to tak wygląda , ale nie u nas... do póki mój P się uczy nie mamy co liczyć na ślub , ale jak już będzie po szkole to wtedy. Akurat ma takiego ojca a nie innego , ja się dostosuje. Mi tam nie śpieszno ważne byśmy byli razem...
Robisz zamęt. Najpierw mialo byc dziecko w noc poslubna. Potem starania o dzidzie od zaraz. Potem slub za pol roku i kupno sukienki przez internet. Potem slub odwolany i zamieszkacie razem. Potem przelozyliscie dziecko. Teraz znowu byl suwaczek, ze slub za pol roku. Teraz slubu nie bedzie.
Moze zastanow sie dlaczego tesc sie nie zgadza. Moze widzi, ze Ty jeszcze nie dojzalas do tak powaznej decyzji jak malzenstwo i dziecko. Nie wystarczy tylko chciec miec dziecko i chciec wziac slub. Trzeab amiec gdzie mieszkac i z czego sie utrzymac. A nie tylko na pomoc rodzicow.

To bardzo powazna decyzja- slub, dziecko, byc razem i jeszcze miec z czego zyc. A jezeli kawaler sie uczy a tylko pracuje zona, to nie jest to zbyt dobra perspektywa na poczecie dziecka ..... TRzeba tez dojrzec emocjonalnie!!!!!

Dzień dobry dziewczyny.
Rany ,to już południe,a ja dopiero wstałam:zawstydzona/y:.

Niesamowita ,wydaje mi się,że już sobie na pw powiedziałyśmy to co nam na sercu leży.Dobrze wiesz,że nie pałam do Ciebie sympatią,ale mój wczorajszy post na temat przypomnienia listy Nas staraczek na wątek zamknięty to była tylko prośba przypomnienia,więc bardzo bym Cię prosiła o nie wypisywanie takich głupot,że to ja za tym stoję,że nie ma Cię na liście i wytykania mnie palcem.To tyle.

Fifi ,wszystkiego najlepsiejszego z okazji ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Życzę ci jak najlepiej!:-)Ale niespodziewanka...:-D

Puchatko ,buziaki!!!!;-):-D

Beatko ,miłego dzionka!!!!!!!!:-)

Mamusiasynusia , witaj:-D:-D:-D

Sylcia ,pozdrawiam :-)

Dziewczyny ,już się nie mogę doczekać naszego wątku zamkniętego.
Biorę sie za sprzątanko.
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia życzę.:-D

Beatko a juz myslałam, że syneczka udalo wam sie uchwycic w brzuszku:-)
Ja ostatni byłam w odwiedzinach u siostry M. i własnie miałam okazji pozachwycać sie taką stópeczką tyle że już po tej stronie:-)

reklama
Do góry