reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
dziekuje wam dziewczyki za trzymanie kciuków i za to ,że jesteście ze mną :happy::happy::happy::happy:
nie ma problemu wiesz przeciez,ze zawsze mozna liczyc na nas,,takze rybko nie denerwuj sie i spokojnejnocki,,bo cuzje ze bedziesz cala noc czekala na ranek,,hehe....
do juterka,,ja dopiero po pracy przeczytam co tam u ciebie wyszlo_POWODZONNKAA ILONKO,,,życze fasolinki mocnoo:tak::tak:

no to ja sobie juz spadwywuje,,Matuś sie kąpie,ide go wyciągnac,bo sam nie wylezie,,no i potem ja wskocze pod prysznic...
Takze do juterka dobranoc,,jeszcze mus ciuskzi na jutro do przedszkola i od pracy...:tak:

ach ci ludzie,,kurcze a ty gdzie pracujesz,,masz stycznosc z duza grupa ludzi,,czy tylko w biurze czy cos takiego...
bo ja jakbym miala to w szkole,,uuu ja bym musiala na zwolnieniu siedizec,hehe

Ja pracuje w wojsku jako personalna więc przez moją kancelarie codziennie przewija się kupe ludzi. W sumie u mnie pracuje prawie 200 żołnierzy zawodowych, a z tego co zauwazyłam przez ponad dwa lata jak tam pracuje to faceci w swoim gronie sa gorsi z obgadywaniem niż baby. Tymbardziej, że jestem w zasadzie jedyną młodą kobietą, bo reszte to panie 50tce (bardzo miłe) - w liczbie zaledwie kilku.

idarnowska powodzenia, trzymam kciuki, aby nie przyszła.

Czesc Dziewczynki. Dawmo mnie nie bylo, bo jakos nie mialal weny tworczej do pisania:baffled::baffled::baffled::baffled:, ale co jakis czas podczytywalam o czym piszecie. Przeprawsza, ze nie odniose sie dso kazdej z osobna:sorry::sorry::sorry:
U mnie kolejny cykl staran, polowa cyklu, robie testy owu, a tu nic. Nie wiem co sie dzieje......
Buziacki lalunie:-):-)

Czesc Dziewczynki. Dawmo mnie nie bylo, bo jakos nie mialal weny tworczej do pisania:baffled::baffled::baffled::baffled:, ale co jakis czas podczytywalam o czym piszecie. Przeprawsza, ze nie odniose sie dso kazdej z osobna:sorry::sorry::sorry:
U mnie kolejny cykl staran, polowa cyklu, robie testy owu, a tu nic. Nie wiem co sie dzieje......
Buziacki lalunie:-):-)
Witaj fifi :-):-):-) Cieszę się, że do nas zawitałaś:happy:, bo coś długo Cię nie było:-(

reklama
Do góry