reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej dziewczynki. U mnie @ jeszcze nie ma. Ale znowu to plamienie. :( Nie wiem co jest grane.
Antiope no to dobra wiadomośc z enie przyszła,,,wyobraź sobie,ze do mnie tez nie przyszła @,,takze obie jakieś szanse mamy an fasolki,,,hehe
a co do plamienia ja cyztałam ze to jak zarodek sie lokuje w macicy i powieksza ja to sa plamienia,,ale nie wiem jak to tam wygląda,,,
poczekajmy i obadajmy co bedzie dalej...

Hej laseczki:-):-):-)
Życzę wszystkim miłego dzionka i cieplutko pozdrawiam:tak:
my tez tobie miłego dizonka i pozdrawiamy gorąco..

Hej dziewczynki. U mnie @ jeszcze nie ma. Ale znowu to plamienie. :( Nie wiem co jest grane.

Testuj, testuj jeszcze raz. Beta co dzień wzrasta i może jest fasolinka. Napewno piwinnaś iść do gina.

Ewcia81 trzymam kciuki za fasolke. Testuj i daj znac co i jak.

Ja dziś umieram, bo wczoraj z T poszaleliśmy tz. z tego cłago rozżalenia z powodu braku fasolki chciałam sie upić. Czego nadmieniam nigdy nie robie, bo nie lubie i mam słaba głowe. Zrobiłam kolacyjke, przystaweczki, postawiłam dwa kieliczki i schłodzoną wódeczke. Nawaliłam się jak szpadel, az wstyd się przyznac. T przerażony - hehhe fajną mine miał. Troszke odreagowałam, ale dziś umieram. Kręci mi się w głowie i ciągle chce mi się wymiotować. Do pracy nie poszłam, bo nie byłam w stanie. W sumie to jak miałabym iść z muszlą klozetową przy buzi :) zadzwoniłam do szefa i wziełam urlop na dziś. Ale mi wstyd. Tak sie upić niemiłosiernie, ale chyba tego potrzebowałam. Nadmieniam, iż pierwszy raz tak zrobiłam. W sumie wódkę p[iłam w życiu z 5 razy i to tak kurtuazyjnie. Lece - chyba się przespie.:oo2:

Witajcie staraczki!!!
Trzymam kciuki za to żebyście wszystkie na długo pożegnały @ oczywiście tylko i wyłącznie z powodu fasolki:tak::tak:
Przekazuje pozdrowionka dla wszystkich od Mufki która biedna dalej męczy się z remontem i jeszcze w tej chwili nie ma internetu
No i chciałam Wam pokazać dwa zdjątka mojego puchaciątka :-):-)
jedno z 7t1d a drugie z 8t4d i raczej nie musze mówić które jest które:tak::tak:

Czesc dziewczynki :-):-):-)
U mnie bez zmian. Narazie biore Lutenyl na wywolanie @ a jak przyjdzie to na badanka. Takze wzielam sie za siebie.
Wam zycze tych szczesliwych dwoch kreseczek.
Nie wypowiadam sie ostatnio bo nie mam co napisac. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie.
Puchatko ciesze sie ze wszystko w porzadku.Dbaj o siebie i o dzidziusia

Pozdrawiam

Witajcie staraczki!!!
Trzymam kciuki za to żebyście wszystkie na długo pożegnały @ oczywiście tylko i wyłącznie z powodu fasolki:tak::tak:
Przekazuje pozdrowionka dla wszystkich od Mufki która biedna dalej męczy się z remontem i jeszcze w tej chwili nie ma internetu
No i chciałam Wam pokazać dwa zdjątka mojego puchaciątka :-):-)
jedno z 7t1d a drugie z 8t4d i raczej nie musze mówić które jest które:tak::tak:
Śliczna dzidziunia Puchatko:-):-):-) wiadomo za kim;-). Super się czyta takie posty. Tym bardziej, że u mnie dzisiaj było testowanko:-( i póki co na froncie bez zmian:-( Pozdrów Mufkę od nas i życz szybkiego końca remontów:-p

Czesc dziewczynki :-):-):-)
U mnie bez zmian. Narazie biore Lutenyl na wywolanie @ a jak przyjdzie to na badanka. Takze wzielam sie za siebie.
Wam zycze tych szczesliwych dwoch kreseczek.
Nie wypowiadam sie ostatnio bo nie mam co napisac. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie.
Puchatko ciesze sie ze wszystko w porzadku.Dbaj o siebie i o dzidziusia

Pozdrawiam

hej dziewuszki....dawno mnei nei bylo...robota i jesien i wogole nie wiem...takze rozumiem cie bastra...
fifi:-)
PUCHATKO...piekny malusinski...:-):tak::tak: trzymaj sie ciezaroweczko nasza
wszystkim staraczkom zycze powodzenia :-)
mamusia...ale sobie poszalalas;-)

Cześć dziewczyny.
Chcemy z mężem starać się o dzidzi dlatego profilaktycznie udałam się do gin czy wszystko jest ok i okazało się że mam nadżerkę i właśnie ją lecze jednak potrwa to jeszcze z 3-4 tygodnie. (a myślałam że jestem zdrowa i jest wszystko ok). Jestem normalnie załamana tym czekaniem. Chciałabym już spróbować i mieć już dzidzi pod serduszkiem. Chyba musze być bardziej cierpliwa.
Pozdrawiam was wszystkie i gratuluje małych fasolek:-)

reklama
hej dziewczynki
dawno nie pisalam:sorry2:ale jakos nie mialam o czym , myslalam ze moze @ nie przyjdzie i wtedy napisze, ze jestem w ciazy, ale niestety przyszla ,
a cykl mi sie kompletnie pochrzanil:wściekła/y:
obawmiam sie, ze chyba za duzo mysle o fasolce, wiem, ze to dopiero 1 cykl staran , takich prawdziwych , ktory si enie udal, ale chyba za duza presje wywieram na sama siebie;
bede wiec wpadac do was, ale rzadziej, zeby nie myslec o tym codziennie ze sie staram o dzidzie
bedzie mi was brakowac, ale obiecuje, ze bede czesciej jak tylko stane sie ciezarowka;-)
Puchatka- sliczna fasolka i niech dalej rosnie duza i okraglutka i zdrowiotka, pozdrawiam tez reszte ciezaroweczek Ataata i Iwonke
oraz reszte staraczek- powodzenia dziewczynki, caly czas wam mocno kibicuje:-)i trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo jak najpredzej

Do góry