reklama
Czesc laseczki
Mamusiasynusia nastepnym razem sie uda, a staranka o dzidzie sa bardzo przyjemne........hahaha...... wiec nie narzekaj ze to juz 9 cykl, w koncu sie uda i zatesknisz jeszcze za tymi upojnymi chwilami.......
Antiope glowa do gory bedzie dobrze- poki niema @ jest szansa, trzymam mocno kciuki.
Fifi a co u ciebie, juz za pare dni staranka- super!!!!!! Trzymam mocno za Ciebie i fasoline kciuki, teraz sie uda.
:-)Wszystkim zycze udanego wieczorku
:-);-)
;-)

:-)Wszystkim zycze udanego wieczorku

E
Ewcia81
Gość
Hejkaa
Antiope święta prawda póki @ nie ma,jest szansa..
a w sumie to ja w tej samej sytuacji,,@ miała dzisiaj przyjśc,ja zrobiłam testa,ale popołudniu,,no i jedna krecha(standard),,boże to juz 4 staraka były,a tu nicni,,,,no ale @ nie ma,,,chociaż ja czuje ze ona juz wchodiz po schodach na moje 3 piętro,,tylko odpoczywa na drugim,hehe

Jakos dizwnie ze my chcemy dzidize,a tu nici,,a ci co nie chca to mają,,achhh szkoda słów...kurcze no,,ja juz wiem,ze na pewno nie ma fasolki,,,,,,no cóż,,życie toczy sie dalej...
Ja biore przykład z Puchatki która dłużej niż ja sie starała i wystarała,,hehe...............takze kiedyś chyba nam sie uda spłodzic kolejną dzidzię...hmmm
Dobrze,ze mozna sie tu wygadac,no bo komu jabym to powiedziała...tylko wam..buziakii laseczki
ja ide psac,,dobranoc
a w sumie to ja w tej samej sytuacji,,@ miała dzisiaj przyjśc,ja zrobiłam testa,ale popołudniu,,no i jedna krecha(standard),,boże to juz 4 staraka były,a tu nicni,,,,no ale @ nie ma,,,chociaż ja czuje ze ona juz wchodiz po schodach na moje 3 piętro,,tylko odpoczywa na drugim,hehe

Jakos dizwnie ze my chcemy dzidize,a tu nici,,a ci co nie chca to mają,,achhh szkoda słów...kurcze no,,ja juz wiem,ze na pewno nie ma fasolki,,,,,,no cóż,,życie toczy sie dalej...
Ja biore przykład z Puchatki która dłużej niż ja sie starała i wystarała,,hehe...............takze kiedyś chyba nam sie uda spłodzic kolejną dzidzię...hmmm
Dobrze,ze mozna sie tu wygadac,no bo komu jabym to powiedziała...tylko wam..buziakii laseczki
ja ide psac,,dobranoc
Beatka stara nmfaomanka ze mnie;-) Staram sie prawie codziennie;-);-)Hejkaa
ja ide psac,,dobranoc
Mamuiasynusia przykro mi

Kobitki życze szczęścia 

w końcu się uda ;-);-);-)
Nam pomogły chyba odwiedziny u mojej
kuzynki która urodziła swoje dzieciątko.
Pojechaliśmy je zobaczyć
zostaliśmy na kilka dni
i fiku miku 2 kreseczki :-)
a teraz czekam cierpliwie na rozwiązanie
i już doczekać się nie mogę
Także POWODZENIA !!!

w końcu się uda ;-);-);-)
Nam pomogły chyba odwiedziny u mojej
kuzynki która urodziła swoje dzieciątko.
Pojechaliśmy je zobaczyć
zostaliśmy na kilka dni
i fiku miku 2 kreseczki :-)
a teraz czekam cierpliwie na rozwiązanie
i już doczekać się nie mogę
Także POWODZENIA !!!
E
Ewcia81
Gość
no właśnie daj boze nam to...dajj...Dzięki dziewczynki. Może jednak wszystkie my, które wątpimy w fasolki, zostaniemy miło zaskoczone. :-)
Ja @ jeszcze nie mam,ale dzisiaj boli mnie brzuch iw pracy co chwila do kibelka bo myślałąm,ze już przyszła,,a tu nici...teraz pewnie idzie juz na 3 piętro...
ja [pije kawe i czytam sobie BB...zjałam buły,,a po 14 pos ynka do pećkola...
E
Ewcia81
Gość
dzieki...nono Beatka ja tam nie wierze,,ale może może...zablądzi gdzies i oknem wyleciz drugiego piętraCzesc dziewczynki:-)
:-) Ewcia81 moze @ na 3 pietro nie bedzie sie chcialo wchodzic? Kto wie........? Trzymam kciuki, poki @ sie nie doczlapala jest nadzieja.
:-) Za wszystkie pozostale laski mocno trzymam kciuki.![]()

nom moje przeczucie z ejutro nadejdzie,,,bleee
ja spadam spac,,tzn polezec i filmiki pooglądac sobie,,,
dobranoccccccccc
Antiope jak tam u ciebie przyszła @???
reklama