reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Mamusiasynusia przykro mi :-(. Ale następnym razem się uda. :-)
A betkę można tylko rano robić, czy o każdej porze dnia?

reklama
Czesc laseczki

:cool:Mamusiasynusia nastepnym razem sie uda, a staranka o dzidzie sa bardzo przyjemne........hahaha...... wiec nie narzekaj ze to juz 9 cykl, w koncu sie uda i zatesknisz jeszcze za tymi upojnymi chwilami.......:happy:
:cool2:Antiope glowa do gory bedzie dobrze- poki niema @ jest szansa, trzymam mocno kciuki.:laugh2:

:cool:Fifi a co u ciebie, juz za pare dni staranka- super!!!!!! Trzymam mocno za Ciebie i fasoline kciuki, teraz sie uda.:cool2:

:-)Wszystkim zycze udanego wieczorku:-D:tak::-);-):happy:;-):tak::happy:

Hejkaa
Antiope święta prawda póki @ nie ma,jest szansa..
a w sumie to ja w tej samej sytuacji,,@ miała dzisiaj przyjśc,ja zrobiłam testa,ale popołudniu,,no i jedna krecha(standard),,boże to juz 4 staraka były,a tu nicni,,,,no ale @ nie ma,,,chociaż ja czuje ze ona juz wchodiz po schodach na moje 3 piętro,,tylko odpoczywa na drugim,hehe:-D:-D
Jakos dizwnie ze my chcemy dzidize,a tu nici,,a ci co nie chca to mają,,achhh szkoda słów...kurcze no,,ja juz wiem,ze na pewno nie ma fasolki,,,,,,no cóż,,życie toczy sie dalej...
Ja biore przykład z Puchatki która dłużej niż ja sie starała i wystarała,,hehe...............takze kiedyś chyba nam sie uda spłodzic kolejną dzidzię...hmmm
Dobrze,ze mozna sie tu wygadac,no bo komu jabym to powiedziała...tylko wam..buziakii laseczki
ja ide psac,,dobranoc

Hejkaa
Antiope święta prawda póki @ nie ma,jest szansa..
a w sumie to ja w tej samej sytuacji,,@ miała dzisiaj przyjśc,ja zrobiłam testa,ale popołudniu,,no i jedna krecha(standard),,boże to juz 4 staraka były,a tu nicni,,,,no ale @ nie ma,,,chociaż ja czuje ze ona juz wchodiz po schodach na moje 3 piętro,,tylko odpoczywa na drugim,hehe:-D:-D
Jakos dizwnie ze my chcemy dzidize,a tu nici,,a ci co nie chca to mają,,achhh szkoda słów...kurcze no,,ja juz wiem,ze na pewno nie ma fasolki,,,,,,no cóż,,życie toczy sie dalej...
Ja biore przykład z Puchatki która dłużej niż ja sie starała i wystarała,,hehe...............takze kiedyś chyba nam sie uda spłodzic kolejną dzidzię...hmmm
Dobrze,ze mozna sie tu wygadac,no bo komu jabym to powiedziała...tylko wam..buziakii laseczki
ja ide psac,,dobranoc
Beatka stara nmfaomanka ze mnie;-) Staram sie prawie codziennie;-);-)
Mamuiasynusia przykro mi:sorry: jestem z Toba..............mi sie ostatnio @ spozniala 10 dni, bylm pewna, ze to nie f.............ale lila sie we mnie nadzieja ze moze jednak. Teraz sobie drinkuje i ide starego pomeczyc;-)

Kobitki życze szczęścia :tak::tak::tak:
w końcu się uda ;-);-);-)
Nam pomogły chyba odwiedziny u mojej
kuzynki która urodziła swoje dzieciątko.
Pojechaliśmy je zobaczyć
zostaliśmy na kilka dni
i fiku miku 2 kreseczki :-)
a teraz czekam cierpliwie na rozwiązanie
i już doczekać się nie mogę
Także POWODZENIA !!!

Dzięki dziewczynki. Może jednak wszystkie my, które wątpimy w fasolki, zostaniemy miło zaskoczone. :-)
no właśnie daj boze nam to...dajj...

Ja @ jeszcze nie mam,ale dzisiaj boli mnie brzuch iw pracy co chwila do kibelka bo myślałąm,ze już przyszła,,a tu nici...teraz pewnie idzie juz na 3 piętro...

ja [pije kawe i czytam sobie BB...zjałam buły,,a po 14 pos ynka do pećkola...

:cool2: Czesc dziewczynki:-)

:-) Ewcia81 moze @ na 3 pietro nie bedzie sie chcialo wchodzic? Kto wie........? Trzymam kciuki, poki @ sie nie doczlapala jest nadzieja.:cool:

:-) Za wszystkie pozostale laski mocno trzymam kciuki.:-D

:cool2: Czesc dziewczynki:-)
:-) Ewcia81 moze @ na 3 pietro nie bedzie sie chcialo wchodzic? Kto wie........? Trzymam kciuki, poki @ sie nie doczlapala jest nadzieja.:cool:

:-) Za wszystkie pozostale laski mocno trzymam kciuki.:-D
dzieki...nono Beatka ja tam nie wierze,,ale może może...zablądzi gdzies i oknem wyleciz drugiego piętra:-D:-D:-D
nom moje przeczucie z ejutro nadejdzie,,,bleee
ja spadam spac,,tzn polezec i filmiki pooglądac sobie,,,
dobranoccccccccc

Antiope jak tam u ciebie przyszła @???

reklama
Do góry