reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie.
Kilka dni mnie nie było na BB, ale już wrociłam. Ostatnio marnie się czuje tz. ciągle jestem zmęczona - chyba przesilenie jesienne idzie.
Ale teraz mam ważniejszą sprawę. No więc ... tylko nie momyslcie sobie, że jestem przewrażliwiona. Od kilku dni mam straszną ochotę na czekoladę z orzechami i zjadam ją całą na raz. Nae jednej nocy wstałam i zjadłam jedną. Zaczeło mnie to zastanawiać, bo jak zaszlam w ciąże z Matim to też wciągałam czekolady z orzechami, a tak generalnie to ostatnio czekolade jadlam rok temu, bo nie przepadam na nimi.
No i dziś jakoś tak impulsywnie zrobiłam test ciążowy - akuat miłam jeden w domciu. W sumie to tak dziwnie wyszło, bo nasiusialam sobie na niego i poleciłam do racy, bo było już późno. Zaznaczam, że @ mam przyjść 10 października. No więc wróciłam sobie po pracy i ... na teście była jedna mocna kreska i ... druga blada. Co to oznacza?? Wiem, że za wcześnie zrobiłam test, ale teraz nieweim co myśleć.

reklama
Witam staraczki i nie tylko! Nie bede juz tak do was zagl;adac jak wczesniej bo nawet nie mam tyle sily i weny do pisania.Podczytuje tylko i patrze czy jakies nowe fasolki sie pokazuja i watek Czerwiec 2008 zapelnia!
Fifi trzymam kciuki.mam nadzieje ze to jednak fasolka
Mamusiasynusia chyba czas na gratulacje! Mam nadzieje ze na kolejnym tescie tez beda dwie piekne krechy!!!!!!
No czyzby zaczely sie ukazywac nam fasolki??? :):):) Trzymam kciuki za was kochane!!!!

No więc wróciłam sobie po pracy i ... na teście była jedna mocna kreska i ... druga blada. Co to oznacza?? Wiem, że za wcześnie zrobiłam test, ale teraz nieweim co myśleć.
No pięknie:-):-):-) Czyżby powiększyło się grono fasolek? Mamusia synusia zrób koniecznie za kilka dni ponownie test i daj nam obowiązkowo znać:tak: Super:happy2::happy:
Iwonka:-)

Małż mówi, aby nie zapeszać i czekac do @
Rany jakbym chciła, aby ta fasolinka juz była.
A w czwartek płakałam jak głupia w nocy w podusze, bo byłam u koleżanki, która też nie mogła zajść w ciąże i wreszcie udała jej się - tylko, że potrójnie. Niezły miała surprise.

Hej Mamusiasynusia:-):-)
Chyba mozna pogratulowac. Wow. Szczesciara. Nie nabylas sie z nami na tym forum.

U mnie bedz zmian, @ nadal brak. Tak jak Mamusiasynusia zajada sie czekolada, tak mnie od wtorku opetalo na boczniaki. Jem je kilogramami, codziennie po 2 tacki. mniam:-D

Czesc dziewczyny
Mamusiasynusia poczekaj do terminu @, roznie bywa- chociaz jezeli sa juz II ,to jest juz pewne ze jestes w ciazy. Ale wydaje mi sie ze sie udalo.

Fifi 5 test i jedna kreska, przykro mi ale moze testy byly zrobione za szybko, poki nie ma @ jest szansa.

Puchatko wiec jutro masz usg- super.
Gosiu, Ataata, Mufka, Lenna, Hausfrau, wszystkim zycze udanego wieczorku.

fifi trixibell to może jedanak malutka fasolinka zagościła już u Ciebie.
A może to BB przyniosło mi szczęście (oby - nie nastwiam się i podchodze do tego sceptycznie). Siedzial sobie na innym forum (Dzieckoinfo - polecam, ale czesto ma awarie) i zaraz po miesiącu na BB mam szanse na fasolinke. Biorę pod uwagę błąd w teście, bo tez tak się zdarza, ale dziś to chyba nie zasne.

reklama
Czesc dziewczyny
Mamusiasynusia poczekaj do terminu @, roznie bywa- chociaz jezeli sa juz II ,to jest juz pewne ze jestes w ciazy. Ale wydaje mi sie ze sie udalo.

Fifi 5 test i jedna kreska, przykro mi ale moze testy byly zrobione za szybko, poki nie ma @ jest szansa.

Puchatko wiec jutro masz usg- super.
Gosiu, Ataata, Mufka, Lenna, Hausfrau, wszystkim zycze udanego wieczorku.
Testy sie robi 6 dni po dacie spodziewanej miesiaczki. dzidiaj mija 7 dzien.

Do góry