reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
fifi- to szkoda, ze to nie fasolka, ale zawsze mozna miec taka malutkia nadzieje, dla mnie raz sie spoznila 14 dni i tez test za testem robilam, myslalam , ze jednak to ciaza, ale potem przyszlo rozczarowanie:baffled:

Hausfrau- mam nadzieje, ze niedlugo juz bedziesz calkiem ok sie czula
Ataatka- nie ma za co :-)
ok uciekam wziac sie za jakies robotki domowe a:szok: i jeszcze olej wymienic w samochodzie
milego nocki

Mufka nie zazdroszcze remontu a wlasciwie sprzatania po remoncie.:baffled:
Gdzie jest Lenna?:confused:
Ataata no no jaka artystka z ciebie.:cool:
:-)Fifi tylko nie zamecz pana P.
Gosiu sama wymieniasz olej w aucie?:laugh2:

wszystkim zycze spokojnej nocy:laugh2:

Cześć Dziewczynki:-):-):-)
Od dzisiaj zaczynam intensywne kuszenie M:cool::-p:happy: Najbliższe 10 wieczorów mam zajęte co do minutki:szok: Liczę na owocne heblowanko:-)
Mufka współczuję remontu łazienki:-(. My ledwo zakończyliśmy remont kuchni i mam nadzieję, że do przeprowadzki z remontami koniec. Chcieliśmy się zabrać za łazienkę, ale chyba wytrzymam jeszcze trzy latka w obecnej.
Hausfrau kolejne dni w pracy coraz fajniejsze i tak już pozostanie ;-) czego szczerze Tobie życzę:tak:
Asia i Natlka dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pracy i przedszkola:-)
Gosia pozdrowionka, sama wymieniasz olej w samochodzie???:rofl2::surprised:
Ataata piękny ten fotomontaż, już widzę jak cudnie będziesz obrabiać zdjęcia Maleństwa:happy2::yes:
Beata dobrze, że coś ruszyło z miejsca z badaniami Oskara, będzie dobrze w końcu to mały judoka:-):ninja:
Puchatka pogłaszcz brzusio od cioci:tak:
Antiope miłej pracki:-)
Fifi zrób może jeszcze test z apteki??? Może te z allegro nie są ok?:szok:
Lenna pozdrawiam cieplutko:-D;-)
Miłego dzionka wszystkim!!!

Dzień dobry!

Hausfrau, mam nadzieję, że szefowa będzie miała dzisiaj lepszy dzień.

mufka, powodzenia podczas remontu. A jak później będziecie mieli ładnie :-)
Dzięki :-)

gosia, baw się dobrze w sobotę :-) A jednak wczoraj trozke ogarnęłam kuchnię ;-)

fifi, a ja nadal trzymam kciki

Ataata :-)

moreme, dzięki. Trzymam za Was kciuki :-)

Jestem śpiąca mimo, że spałam 10 godzin. Jakaś taka w tym tygodniu jestem rozbita i już się stresuję kolejnym egzaminem na prawko. Po co mi to?! Żałuję, ze zdecydowałam się na ten kurs :-(

No dobra. Na razie uciekam coś zjeść.
Spokojnego dnia

hej kobietki

asialc- dziekuje mam nadzieje ze bede sie bawic dobrze, ale odechcialo mi sie jakos tam isc, nie wiem czemu:-(
Beatka;Moreme- nie , nie wymieniam sama :-Dmusialam jechac do mechanika i to zawsze troche czasu zabiera, milego dnia

Fifi- pozostalo czekanie na ta malpe @-mi od tego myslenia o fasolce tez sie @ poprzestawiala,:-)milego dzionka

ok uciakm do pracy
do nastepnego razu

Po pieciu negatywnych testach jestem na 99% pewna, ze to nie f. Kurde chcialabym, zeby @ przyszla, poszla i zaczelibysmy kolejne staranka. A tak?? Czekam nie wiem na co. jestem zla i smutna, bo moj organizm sobie jaja ze mnie robi. Trzyma mnie w niepewnosci. Niby okres sie spoznia juz tydzien ale testy sa negatywne:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Byłam dzisiaj u nowego ginka i jestem bardzo zadowolona z nowego lekarza i sie kurcze czuję po prostu zaopiekowana przeprowadził ze mną dokładny wywiad zbadał odpowiedział na wszystkie pytania zapisał mi coś na infekcje pęcherza a poza tym zapisał mi duphaston bo chociaż nic złego się z moją ciążą nie dzieje to z racji tego że długo sie o nią starałam i jestem po leczeniu to jest ona traktowana jak ciąża zagrożona czyli pod specjalnym nadzorem USG będę miała jutro rano bo on niestety nie ma aparatu w gabinecie ale do jutra wytrzymam i mam nadzieje usłyszeć serduszko mojego maluszka :tak::tak:normalnie poprawił mi się humorek:-)
Sorrki że tak mało się odzywam ale czuję sie nie najlepiej i popołudnia to w sumie całe przesypiam:dull: ale poczytuje Was i myśle o Was:tak::tak:

Do góry