Testowalam 4 razy, spoznia sie szosty dzienFifi- no co ty kochana , dzisiaj tak mi wypadlo ze wolne mam, jutro i w sobote juz do pracy, to testowalas juz i ile ci sie juz spoznia??
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dziękuje dziewczynki za słowa uznania co do mojego "początkującego arcydzieła"

gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
fifi- to szkoda, ze to nie fasolka, ale zawsze mozna miec taka malutkia nadzieje, dla mnie raz sie spoznila 14 dni i tez test za testem robilam, myslalam , ze jednak to ciaza, ale potem przyszlo rozczarowanie
Hausfrau- mam nadzieje, ze niedlugo juz bedziesz calkiem ok sie czula
Ataatka- nie ma za co :-)
ok uciekam wziac sie za jakies robotki domowe a
i jeszcze olej wymienic w samochodzie
milego nocki

Hausfrau- mam nadzieje, ze niedlugo juz bedziesz calkiem ok sie czula
Ataatka- nie ma za co :-)
ok uciekam wziac sie za jakies robotki domowe a

milego nocki
Cześć Dziewczynki:-):-):-)
Od dzisiaj zaczynam intensywne kuszenie M

Najbliższe 10 wieczorów mam zajęte co do minutki
Liczę na owocne heblowanko:-)
Mufka współczuję remontu łazienki:-(. My ledwo zakończyliśmy remont kuchni i mam nadzieję, że do przeprowadzki z remontami koniec. Chcieliśmy się zabrać za łazienkę, ale chyba wytrzymam jeszcze trzy latka w obecnej.
Hausfrau kolejne dni w pracy coraz fajniejsze i tak już pozostanie ;-) czego szczerze Tobie życzę
Asia i Natlka dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pracy i przedszkola:-)
Gosia pozdrowionka, sama wymieniasz olej w samochodzie???

Ataata piękny ten fotomontaż, już widzę jak cudnie będziesz obrabiać zdjęcia Maleństwa
Beata dobrze, że coś ruszyło z miejsca z badaniami Oskara, będzie dobrze w końcu to mały judoka:-):ninja:
Puchatka pogłaszcz brzusio od cioci
Antiope miłej pracki:-)
Fifi zrób może jeszcze test z apteki??? Może te z allegro nie są ok?
Lenna pozdrawiam cieplutko
;-)
Miłego dzionka wszystkim!!!
Od dzisiaj zaczynam intensywne kuszenie M

Mufka współczuję remontu łazienki:-(. My ledwo zakończyliśmy remont kuchni i mam nadzieję, że do przeprowadzki z remontami koniec. Chcieliśmy się zabrać za łazienkę, ale chyba wytrzymam jeszcze trzy latka w obecnej.
Hausfrau kolejne dni w pracy coraz fajniejsze i tak już pozostanie ;-) czego szczerze Tobie życzę

Asia i Natlka dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pracy i przedszkola:-)
Gosia pozdrowionka, sama wymieniasz olej w samochodzie???

Ataata piękny ten fotomontaż, już widzę jak cudnie będziesz obrabiać zdjęcia Maleństwa

Beata dobrze, że coś ruszyło z miejsca z badaniami Oskara, będzie dobrze w końcu to mały judoka:-):ninja:
Puchatka pogłaszcz brzusio od cioci

Antiope miłej pracki:-)
Fifi zrób może jeszcze test z apteki??? Może te z allegro nie są ok?

Lenna pozdrawiam cieplutko

Miłego dzionka wszystkim!!!
Dzień dobry!
Hausfrau, mam nadzieję, że szefowa będzie miała dzisiaj lepszy dzień.
mufka, powodzenia podczas remontu. A jak później będziecie mieli ładnie :-)
Dzięki :-)
gosia, baw się dobrze w sobotę :-) A jednak wczoraj trozke ogarnęłam kuchnię ;-)
fifi, a ja nadal trzymam kciki
Ataata :-)
moreme, dzięki. Trzymam za Was kciuki :-)
Jestem śpiąca mimo, że spałam 10 godzin. Jakaś taka w tym tygodniu jestem rozbita i już się stresuję kolejnym egzaminem na prawko. Po co mi to?! Żałuję, ze zdecydowałam się na ten kurs :-(
No dobra. Na razie uciekam coś zjeść.
Spokojnego dnia
Hausfrau, mam nadzieję, że szefowa będzie miała dzisiaj lepszy dzień.
mufka, powodzenia podczas remontu. A jak później będziecie mieli ładnie :-)
Dzięki :-)
gosia, baw się dobrze w sobotę :-) A jednak wczoraj trozke ogarnęłam kuchnię ;-)
fifi, a ja nadal trzymam kciki
Ataata :-)
moreme, dzięki. Trzymam za Was kciuki :-)
Jestem śpiąca mimo, że spałam 10 godzin. Jakaś taka w tym tygodniu jestem rozbita i już się stresuję kolejnym egzaminem na prawko. Po co mi to?! Żałuję, ze zdecydowałam się na ten kurs :-(
No dobra. Na razie uciekam coś zjeść.
Spokojnego dnia
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej kobietki
asialc- dziekuje mam nadzieje ze bede sie bawic dobrze, ale odechcialo mi sie jakos tam isc, nie wiem czemu:-(
Beatka;Moreme- nie , nie wymieniam sama
musialam jechac do mechanika i to zawsze troche czasu zabiera, milego dnia
Fifi- pozostalo czekanie na ta malpe @-mi od tego myslenia o fasolce tez sie @ poprzestawiala,:-)milego dzionka
ok uciakm do pracy
do nastepnego razu
asialc- dziekuje mam nadzieje ze bede sie bawic dobrze, ale odechcialo mi sie jakos tam isc, nie wiem czemu:-(
Beatka;Moreme- nie , nie wymieniam sama

Fifi- pozostalo czekanie na ta malpe @-mi od tego myslenia o fasolce tez sie @ poprzestawiala,:-)milego dzionka
ok uciakm do pracy
do nastepnego razu
Po pieciu negatywnych testach jestem na 99% pewna, ze to nie f. Kurde chcialabym, zeby @ przyszla, poszla i zaczelibysmy kolejne staranka. A tak?? Czekam nie wiem na co. jestem zla i smutna, bo moj organizm sobie jaja ze mnie robi. Trzyma mnie w niepewnosci. Niby okres sie spoznia juz tydzien ale testy sa negatywne

reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Byłam dzisiaj u nowego ginka i jestem bardzo zadowolona z nowego lekarza i sie kurcze czuję po prostu zaopiekowana przeprowadził ze mną dokładny wywiad zbadał odpowiedział na wszystkie pytania zapisał mi coś na infekcje pęcherza a poza tym zapisał mi duphaston bo chociaż nic złego się z moją ciążą nie dzieje to z racji tego że długo sie o nią starałam i jestem po leczeniu to jest ona traktowana jak ciąża zagrożona czyli pod specjalnym nadzorem USG będę miała jutro rano bo on niestety nie ma aparatu w gabinecie ale do jutra wytrzymam i mam nadzieje usłyszeć serduszko mojego maluszka 
normalnie poprawił mi się humorek:-)
Sorrki że tak mało się odzywam ale czuję sie nie najlepiej i popołudnia to w sumie całe przesypiam:dull: ale poczytuje Was i myśle o Was

Sorrki że tak mało się odzywam ale czuję sie nie najlepiej i popołudnia to w sumie całe przesypiam:dull: ale poczytuje Was i myśle o Was