reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam w kolejny piekny sloneczny dzionek:tak::-)Wczoraj bylismy na Starowce i byl jakis festyn,jakies maratony sie odbywaly.Przyszlismy z balonami do domu:tak::-)
Beatko Szkoda ale widocznie tak mialo byc.Na wiosne sie uda!!!:-):-):-)

A jesli chodzi o nakrecanie sie to ja wlasnie uwazam ze dzien po @ zrobic test i bedzie wszystko jasne,albo sie jest albo nie i nie czekac na przyjscie i miec mala nadzieje przez kilka dni.:sorry2:
Idarnowska hello a co u ciebie i Kiniusi :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Cześć Dziewczyny,

dawno mnie nie było ale miałam taki wir w pracy, że nie wiedziałam jak mam na imię...

A dziś chcę się wyżalić :-( Byłam rano u lekarza i się okazuje, że pęcherzyk nie pęka...Rośnie tak jak trzeba ale potem nie pęka więc nici z zapłodnienia. Mam 18dc , wszystkie objawy dni płodnych miałam, temperatura urosła i nici! Jajko jak było tak jest nadal ani myśli pęknąć :no:
Strasznie się tym zdenerwowałam i smutno mi jak cholera. W czwartek kolejne USG... już mnie głowa boli od tego...

Aj tam...

Antiope maz ma 6 miesieczne rejsy i na 2 miesiace wraca do nas. Wiec teraz miesiac dluzej bedzie w morzu, ale my do niego pojedziemy na miesiac, a potem wracamy do domu z nim, ale po 2 miesiacach wraca na statek. Prace ma fajna, wiec za szybko nie zrezygnuje wiec jak zajde w ciaze, to i tak bede sama. Ale w zyciu wszystko ma swoj sens, wiec jak na druga dzidzie trzeba poczekac to poczekam. Kiedys sie uda, jestem cierpliwa.

Podziwiam w takim razie Beatko. Ja chyba bym tego nie zniosła. Myślałam, że jak przyjeżdża, to na dłużej, np.pół roku. :-(

Beatko przykro mi ze malpiszon zawital.
Ja dalej w domu :-( dzisiaj musze jechac do ginekologa na kolejna wizyte. Znajac moje szczescie to lekarz mi powie ze dalej nic sie nie dzieje :baffled:. Ale co tu gdybac trzeba to zobaczyc. O 15 mam wizyte.

Hausfrau a jak to u ciebie z testowankiem? Dzis masz termin spodziewnej @ Ja juz sie pogubilam......
Niestety... mój suwaczek pokazuje w którym jestem dniu cyklu ale obawiam sie, że nici z @ i z testowanka i w ogóle z wszystkiego BO nastawiam się na cykl z serii wielomiesięcznych. Jak sie uda, to zmienię suwaczek.

A dziś chcę się wyżalić :-( Byłam rano u lekarza i się okazuje, że pęcherzyk nie pęka...Rośnie tak jak trzeba ale potem nie pęka więc nici z zapłodnienia.
Nie martw się! Najważniejsze to byc pod opieka dobrego lekarza. on już coś wymyśli :tak:

Witajcie dziewczynki ....
Do mnie też zawitał małpiszon
d010.gif
d010.gif
d010.gif
.
A już myślałam,że sie udało
a060.gif
.
No to przechodzimy do 4 cyklu starań .....

reklama
Do góry