reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewciu z okazji urodzinek dużo zdrówka i sił na nowe wyzwana spełnienia wszystkich marzeń i dużo radości w codzienności:-):tak::tak:

Ataata gdzie się Kochana skryłaś??? jak się czujesz Ty i Twoje maleństwo?? Wysyłam w Twoją stronke ciepłe myśli i buziaki:tak::tak:

Wybaczcie Kobietki że nie odpisuję kazdej ale źle się czuje i juz samo siedzenie w pracy jest dla mnie ciężkim wyzwaniem moje smuteczki stąd że Jędruś ma dzis drugą zmianę i zobaczymy się dopiero o 22.30 nawet sobie nigdzie nie pójdziemy poświętować naszej rocznicy:-(

reklama
puchatko....nie lam sie...przeciez wychodzisz chyba z zalozenia, ze jeszcze bedziecie mieli okazje swietowac rocznice...moze nastepna juz w trojke:-D:tak: Wszystkiego najlepszego !
elza macham :-)
ewcia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !:-)
fifi ...jasne, ze jestes wzorcowa;-)
idarnowska...wredna wredota:wściekła/y: ale jak sie skonczy to dzialaj ile wlezie, zeby ja wygonic na jakis czas;-)
ataata ...jak tam samopoczucie?
hausfrau...czyzby z za zachodniej granicy...pewnie teraz mittagspause? i obiadek twojemu ktosiu pichcisz? witaj na forum:-)
wszystkim super kobitkom z ferajny macham:-)

jasne że mamy siebie codziennie i że jeszcze wiele rocznic przed nami ale skoro to już nasze wspólne dwa latka to byśmy chcieli poświętować i raczej nie uwierzę żadnej z Was że wszystko Wam jedno czy spędzacie Wasze rocznice razem czy osobno:-(

puchatko masz racje...ale jestesmy tez po to by cie troche podbudowac:tak: i tez byloby mi zle...jeszcze sobie odbijecie...poprzytulacie sie wieczorem i zapomnisz o dzisiejszym dniu;-)

lenna, owszem ja zza Odry sobie piszę... a obiadku nie pichcę bo mój Mężulek już upichcił w weekend mielone (palce lizać!)

puchatko gratuluję z okazji rocznicy ślubu... my też zapomnieliśmy oboje, że tydzień temu mieliśmy 3cią rocznice poznania się (a może już wtedy rozpoczęliśmy starania sie o Bejbika..hm...) ale nadrobiliśmy to w weekend!

hausfrau...bo ja tez zza odry klikam...:tak: a ja dobiero uszykuje jedzonko...zupa krem z brokul i cebuli ze smietanka i paseczkami wedzonego lososia....paluszki lizac...
dziewczyny polecam :-)

reklama
jestem za bardzo zdenerwowana przed wizytą u Gina żeby cos gotować... no i @ chyba też się zestresowała bo nie przychodzi
c060.gif

Do góry