reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Czesc dziewczyny.:-):-) jak minal Wam weekend??:cool2::cool2::cool2::cool2:
Widze, ze jestem wzorową staraczką!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
NieSamowita coz za zmiana decyzji!! Co Was do tego sklonilo??
Czy ktoras moze zafasolkowala??

Witajcie.
No i przyszła @ wredota :-:)-:)-(.
A taki miałam przybłysk nadzieji a tu nic :sorry::sorry:. Brzuch boli jak nie wiem i samopoczucie nie za bardzo :sad::sad::sad:

Idarnowska mnie bola cycki i podbrzusze od kilku dni. Jestem w 18 dc, ale jak zwykle nie wytrzymalam i juz 3 testy zrobilam:zawstydzona/y::baffled::baffled: Oczywiscie negatywne. Łudzę sie, ze na test jeszcze za wczesnie i dlatego negatywny wyszedl i jak zrobie za tydzien to beda 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak:. Glowa do gory kochana:happy::happy::happy: Moze nastepnym razem sie uda;-)

fifi trzymam kciuki abys ujrzała dwie kreseczki :-):-)
wiem,że nie powinnam sie smucić bo to dopiero drugi cykl starań ale powoli zaczynam sie martwić :-:)-:)-(

Witam:-):-):-)
Ja już w pracy, nic mi sie nie chce, a tu potem szkolenia i w domciu dopiero wieczorem. Mimo to staram sie mieć świetny humor.
IDarnowska przykro mi że @ Cie nawiedzila, ale myslę,że im bardziej będziesz się nakręcać tym trudniej bedzie zaskoczyć. Myśl pozytywnie, ciesz sie poczatkiem małżeństwa, a dzidzi samo przyjdzie. Buziaczki na poprawe nastroju:-)
Puchatku a co z Tobą? Z kąd ten nastrój? Coś sie stało czy poprostu maly kryzysik? Tobie też slę buziaczki i fluidki dobrego humorku:-)
Beatko biedny malutki ucałuj go ode mnie. Wiem jak to jest z tymi uszami bo sama na to cierpiałam w dzieciństwie.
Fifi a ty widze że tryskasz humorem i wiara. Tak trzymać!:-)
Reszte buziakuje, macham i zycze przeżycia poniedziałku:-)

Dzień dobry!

Puchatka :-)
Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć :-) Wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy Ślubu!!!
Mam nadzieję, że smuteczki ulecą gdzieś daleko

Muszę leciec. Mam nadzieję, że uda mi się odezwać wieczorkiem.
Miłego dzionka. Pa!

reklama
Puchatku wszystkiego naj.., życia w miłości, zgodzie, calej gromadki dzieciaczków życzę wam w drugą rocznicę ślubu:-):-):-)

Do góry