reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie!!!
Miłego dnia i spokojnego tygodnia
uciekam do pracki ogólnie zająć się czymś bo mi smutno:-(
Miłego dnia i spokojnego tygodnia

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie.
No i przyszła @ wredota :-
-
-(.
A taki miałam przybłysk nadzieji a tu nic
. Brzuch boli jak nie wiem i samopoczucie nie za bardzo 

No i przyszła @ wredota :-
A taki miałam przybłysk nadzieji a tu nic

Idarnowska mnie bola cycki i podbrzusze od kilku dni. Jestem w 18 dc, ale jak zwykle nie wytrzymalam i juz 3 testy zrobilam

Oczywiscie negatywne. Łudzę sie, ze na test jeszcze za wczesnie i dlatego negatywny wyszedl i jak zrobie za tydzien to beda 2 kreseczki

. Glowa do gory kochana

Moze nastepnym razem sie uda;-)

idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
fifi trzymam kciuki abys ujrzała dwie kreseczki :-):-)
wiem,że nie powinnam sie smucić bo to dopiero drugi cykl starań ale powoli zaczynam sie martwić :-
-
-(
wiem,że nie powinnam sie smucić bo to dopiero drugi cykl starań ale powoli zaczynam sie martwić :-
elza ab
mama Tosieńki
Witam:-):-):-)
Ja już w pracy, nic mi sie nie chce, a tu potem szkolenia i w domciu dopiero wieczorem. Mimo to staram sie mieć świetny humor.
IDarnowska przykro mi że @ Cie nawiedzila, ale myslę,że im bardziej będziesz się nakręcać tym trudniej bedzie zaskoczyć. Myśl pozytywnie, ciesz sie poczatkiem małżeństwa, a dzidzi samo przyjdzie. Buziaczki na poprawe nastroju:-)
Puchatku a co z Tobą? Z kąd ten nastrój? Coś sie stało czy poprostu maly kryzysik? Tobie też slę buziaczki i fluidki dobrego humorku:-)
Beatko biedny malutki ucałuj go ode mnie. Wiem jak to jest z tymi uszami bo sama na to cierpiałam w dzieciństwie.
Fifi a ty widze że tryskasz humorem i wiara. Tak trzymać!:-)
Reszte buziakuje, macham i zycze przeżycia poniedziałku:-)
Ja już w pracy, nic mi sie nie chce, a tu potem szkolenia i w domciu dopiero wieczorem. Mimo to staram sie mieć świetny humor.
IDarnowska przykro mi że @ Cie nawiedzila, ale myslę,że im bardziej będziesz się nakręcać tym trudniej bedzie zaskoczyć. Myśl pozytywnie, ciesz sie poczatkiem małżeństwa, a dzidzi samo przyjdzie. Buziaczki na poprawe nastroju:-)
Puchatku a co z Tobą? Z kąd ten nastrój? Coś sie stało czy poprostu maly kryzysik? Tobie też slę buziaczki i fluidki dobrego humorku:-)
Beatko biedny malutki ucałuj go ode mnie. Wiem jak to jest z tymi uszami bo sama na to cierpiałam w dzieciństwie.
Fifi a ty widze że tryskasz humorem i wiara. Tak trzymać!:-)
Reszte buziakuje, macham i zycze przeżycia poniedziałku:-)
Dzień dobry!
Puchatka :-)
Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć :-) Wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy Ślubu!!!
Mam nadzieję, że smuteczki ulecą gdzieś daleko
Muszę leciec. Mam nadzieję, że uda mi się odezwać wieczorkiem.
Miłego dzionka. Pa!
Puchatka :-)
Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć :-) Wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy Ślubu!!!
Mam nadzieję, że smuteczki ulecą gdzieś daleko
Muszę leciec. Mam nadzieję, że uda mi się odezwać wieczorkiem.
Miłego dzionka. Pa!
reklama