reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata za 5 lat bo poki co wystarczy mi jedno Dzidzi ktore rozrabia juz za dwoje :-D

Zycze Ci duzo zdrowka i naciesz sie ciaza bo to jeden z najpiekniejszych stanow :tak: jejku...troche az tesknie do tego... w ciazy moglabym byc cale zycie :-D:-D:-D

reklama
Moje dziecko juz spi od pol godziny wiec mam wolne:-)
sreberko
apetyczne sa te kawy:tak:rany az mi slinka poleciala:-pale to jest naprawde super,chyba i ja sie poucze na jakies imininki za serwuje takie cuda:-)
idarnowska dziekuje i gratuluje oczywiscie:-)
K-asia Wszytskiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy:-)Sto lat w szczesciu z tym samym:-):-):-)

Helloł popołudniu...
BYłam z Matim na spacerku, tzn w piasku...a tak to w doma siedizmty....

Asia ja tez od wrześmnia bede rano wstawała i Matuś też...;-):tak:
Kiniusia super, witaj spowrotem,,,dobrze,ze juz dobrze u ciebie,,,całuski...
Idarnowska super kochana,głowa do góry...
Niesamowita zajebi.....ta sukieneczka,,normalnie lux...i bardzo tania...
Iwonka ,ale postttt;-)
Nocka dzieki za życzonka,wogóle to witaj..
Całuski dla reszty..

Ja zaraz synka ide kąpać, potem czas zacząć słoiczki robić:tak:,ale nie chce mi sie...

Ataata Zycze Ci duzo zdrowka i naciesz sie ciaza bo to jeden z najpiekniejszych stanow :tak: jejku...troche az tesknie do tego... w ciazy moglabym byc cale zycie :-D:-D:-D
Nocka Dziękuje ślicznie;-)

Sreberko kawki rewelacja:tak:
Taką samą metoda robi sie zdobienia na pazurkach:-)

Wagnies a dzidziak spał jak sie spinałam nad Tepsą ;)

Kiniusia, nie masz za co dziękować. :-) Od kiedy zaczynasz kurs?

Ilonka, super, ze w nowej fryzurce poczułaś sie lepiej. W takim razie za miesiąc będziemy trzymać kciuki :-) Moje suwaczki kłamią i już lada dzień powinnam mieć @. Znowu mi się opóźnia tak jak w zeszłym miesiącu. Jak ja tego nie lubię.

wagnies, pewnie, że zrobimy imprezkę. Zaszalejmy :tak::-D

Puchatka, mam nadzieję, że ból głowy minął i w końcu odpoczywasz. Powodzenia z tym internetem. Szkoda słów....

Sreberko, kawusia przepyszna. :-) Ja co prawda nie pijam kawy, ale dzisiaj sobei zrobiłam z dużą iloscią mleka bo zasypiałam chodząc. A te wzorki jak sie robi też mam :tak:

NieSamowita, a dlaczego nie chcą Ci uszyć tamtej sukienki? Ja też nie lubię jak szefowie tak się odnoszą. Nic ich nie tłumaczy.

Iwonka, masz prześliczna córeczkę :-) Ja też mam trzy latkę. Również jestem bardzo szczęśliwa, bo nie wyobrażam sobei życia bez Niej, ale też już pragnę mieć drugie dzieciątko :-) Trzymam kciuki żeby u Was tak szybko się udało jak za pierwszym razem :tak:

Ataata, :-) tak mi się przypomniało jak Kiniusia napisała. Wybierasz się na prawko? Kiedyś planowałaś.

Nocka :-)

K_asia, moja sukienka ślubna też leży w szafie, ale ja nie zamierzam jej sprzedawać. Szkoda mi :-)

Ewcia, moja córcia na szczęści ebędzie wstawać później. mąż chodzi do pracy na późniejszą godzinkę, więc o 5 rano będą obydwoje jeszcze smacznie spać. Robisz jakieś konfiturki? :-)

Miałam jeszcze popisać, ale musze zmykać. Córci ajeszcze nie śpi a jutro pobudka o 7 rano i jedzie ze mną na badania. Bez sensu, ze musze dziecko ciągać i jeszcze sterczeć w kolejce bo nie ma zapisów na godziny. Ach...

Dobrej nocki

reklama
Ewcia, moja córcia na szczęści ebędzie wstawać później. mąż chodzi do pracy na późniejszą godzinkę, więc o 5 rano będą obydwoje jeszcze smacznie spać. Robisz jakieś konfiturki? :-)
Dobrej nocki
No ja koło 6:30,,bo najwcześniej to bede miałą na 8 do pracy....
a cod o słoiczków,,robie mieso dla M, w sumie to miecha,kapuste,zupy,kotlety,,,wsyztsko co sie daa i mu w sloiki pakuje,bo on nie moz ejessc konserwantow,cyzluit ych gotowych przetworow,,przewalone mam,,bo musze koło 80 zrobic,a mam 17 ich,hehe,,a roboty,,,uuu

Do góry