reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witaj Attatko:-) Oj widze ze uroki ciąży dają Ci dziś w kość... Mam nadzieje, że Ci szybko przejdzie

Lapa to sie bedzie troche jeszcze goić, ale idzie w dobrym kierunku. Jak sie temu przyjrzalam to on ma po prostu odciety kawalek poduszki:szok:

Elza ale o tej odcietej poduszce to mowilas zaraz po tym wypadku... ale wazne ze pies przezyl wyprawe... no i ze wogole mogliscie wyjechac!

Wcześniej to wygladalo tak jakby tylko sobie nadcial ta poduszke, a teraz to raczej wyglada jak odciete. Wszystko sie jednak ladnie goi, bardzo duzo nie chodzilismy wiec jest ok.

Dzień dobry!

Ja tylko na chwilkę chciałam się przywitać.

Elza, cudne zdjęcia. Zawsze lubiłam wakacje, na których nie tylko się leniu****e :-) Fantastycznie, że je tak aktywnie spędziliście i tyle zobaczyliśmy. Oczywiście piesek rewelacyjny. Chyba lubi z Wami takie podróże. Nie wiele osób zabiera swoich zwierzęcych przyjaciół na takie wyprawy. Brawo! :-)

Ataata, bierzesz coś na zgagę?

Niestety muszę zmykać.
Mam okropny dzień.

Witajcie!!!
Ja dziś pracuje w domku bo mi w pracy neostrada padła całkiem
Ataata na zgagę polecam migdały wystarczy 2-3 zjeść jak zgaga atakuje przetestowane juz przez kilka znajomych ciężaróweczek :tak::tak:
Elza ehh przyjemnie tak sobie pobyć blisko natury:-)
Wagnies w sumie źle się czuję od niedzielnego popołudnia może w weekend było za dużo słonka albo coś zjadłam a może się podziębiłam pod namiotem w każdym razie czuję się nie za bardzo:no::no::confused: Boli mnie głowa jakos mnie muli i ogólnie jestem zmęczona:-( oby szybko przeszło:tak::tak:

Reszcie kobietek żyzę miłego i spokojnego dnia:tak::tak:

reklama
Witaj Asiu i Puchatku:-)
Strasznie pustawo i smutni zrobilo sie na tym wątku...:-(Co z wami dziewczyny?

Do góry