reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kiniusia strasznie mi przykro. W takich sytuacjach nigdy nie wiem co powiedzieć,żeby nie zabrzmiało banalnie. W każdym razie jestem z Tobą.
Mnie dzisiejsza pogoda bardzo dobiła. Nie dość, że pada to jeszcze skończyłam pracę dopiero o 22. Ależ niektórzy ludzie potrafią być upierdliwi, a człowiek musi się uśmiechać i być miłym, bo wońcu dzięki nim ma kasę. I na wakacje nie mam co liczyć. W tym roku nigdzie nie wyjadę :(

reklama
Chyba niedługo dostanę @, bo strasznie mnie dziś wszystko wkurza i obżeram się słodkim jak głupia :(

hejdziewczynki wpadlam powiedziec czesc

KIniusia-trzymaj sie kochanie, bardzo mi przykro, ze stracilas dzidzie:-:)-(nie wiem co wiecej naopisac, pewnie jest ci ciezko:-(, jestesmy z toba kochana

Ilonka - tobie zycze kochana powodzenia nastepnym razem;-), nie mrawt sie wiem ze to przykre rozczarowanie tez takie mialam po tym jak mi sie spozniala@ 14 dni, mialam nadzieje, ze to jednak fasolka, ale bylo inaczej, coz jakos sie pozbieralam- sciskam mocniutko

reszte BB pozdrawiam i uciekam bo humorek tez mam taki nie za baradzo:sick:

Witam:tak:
Niestety nie dam rady doczytać tego co pisalyscie jak mnie nie bylo:-(
Kiniusiu bardzo mocno Cie przytulam...
IDarnowska ja wiem że rozczarowanie boli, ale spojrz na to z innej strony. Jesteście zdrowi, wiec za niedlugo bedzie dzidziuś. Narazie mocno tule.
Ewcia no super z ta pracą, pieniążki nie najgorsze, a i jakies zajecie bedziesz miala i do ludzi wyjdziesz.
Attatko gratuluje pierwszych kopniaczków:-)
NieSamowita szkoda że z planami na dzidzie nic nie wyszlo, ale rzeczywiście rok minie szybko. A jak jeszcze bedziesz teraz zalatwiać wszystko do ślubu to nawet sie nie obejrzysz jak juz bedzie lipiec:-) A suknia bardzo ladna.
Witam wszystkie nowe staraczki:-) oraz wszystkie "stare":-)

Jesli chodzi o mnie to wrocilam, odpoczelam. Generalnie to byly to wakcje pod znakiem jak najbliżej dzikiej przyrody wiec nie moglabym być niezadowolona. Mam ambitny plan zaciążyć przed kolejnymi wakacjami, wiec to bylo takie pożegnanie z wolnością:-) Z dzidzią w brzuszku czy na zewnatrz raczej nie bardzo moglabym sobie na taki wyjazd pozwolić.

Teraz piore, sprzatam, a do tego rozpoczelam szkolenia do nowej pracy. Harmonogram dość napiety, ale jak bede mogla to tu do was zajrze.

No to witam,

Wlasnie wstalam i sniadanko juz na mnie czeka... mezus zrobil mi pyszne kanapki:tak:

Puchatka jejku, to ta praca strasznie Cie wykancza!! Odpoczywaj ile mozesz.... bo inaczej to dlugo nie pociagniesz tak:no::-(

Antiope ja niestety tez nigdzie nie wyjezdzam w te wakacje :-(... myslalam ze wyjade do Pragi na kilka dni ale niestety wszystki sie skichalo...:wściekła/y::angry::szok: Wiec dolacze do Ciebie - bedzi9emy obie sie kisic w Kraq... a gdzie pracujesz ze tak pozno konczysz prace?

Elza super ze udalo Ci sie troche odpoczac!!!

reklama
Witaj Wagnies:-) Pies jak widać na zdieciach ma sie swietnie. Co prawda okropnie pogryzly go komary, ale my też przed nimi sie nie uchowaliśmy.

Do góry