reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Siemanko ja jzu wrocilam,,i wgrywamw lasnie foteckzi,zaraz pokaze..
Matu na oknie brumy oglada,ja obiad robie i od rauz an BB.
Alke musz edoczytac wasze posty,bo tylko witam sie ponownie,,,ide kawe zrobic,,,

reklama
AAAA wogóle to kurka wodna @ rano przed wyjkściem do mnie przylazła,a ja miałam wracając test kupić i jutro ranoz robić.No cóż życie..
Widze ze Puchatka Elza i ja mamay podobne terminy @@@@ i nerwów.....

Witajcie popoludniem:-)
Ja walcze z duchotą, pakowaniem i psia lapa...uf mam juz dość. Jedziemy jutro z samego rana, przynajmniej taki jest plan. Teraz idziemy na ogrodek, bo trzeba autko posprzatać. No i mam nadzieje ze w końcu popada.
Ewcia zdiecia fajne, zreszta ja tak lubie ogladać zdiecia, że jak dla mnie mozesz wkleiać codziennie. Widze ze dzieciaki zadowolone czyli imprezka sie udala. A @ jednak przylazla... glupie te wszystkie @!
Izabelko synuś prześmieszna minke zrobil, chyba mu sie w tym baseniku podobalo:-) No i masz racje, że milość matczyna do niczego nieporównywalna.

Ewcia super zdjecia, synek sliczny :tak: szkoda ze @przyszla :-(
ja dalam du..py bo nie wzielam aparatu,a tak fajnie bylo; tyle sie dzieje kolo zamku :tak::tak::tak: wieczorem jest oblęzenie Malborka-ale nie ide,bo co z synkiem; jutro wezme aparat i popstrykam z rycerzami, łukami i zwierzakami; fajnie bylo
na koniec porzarłam sie z mezem i juz nie jest fajnie grrrrrrrrrr
udanego wieczorku życze :-);-) a gdzie reszta????????????

Elza Izabelka dzięki z akomlementy na zdjęcia,,,hehe
Elzuniu gdzie ty juterko sobie wyjkeżdżasz od nas,miłego pakowania...
Izabelko no naprawde dupaaa;-):-Djutro zabieraj aparat i do dizełą pstrykaj,ja z chęcia poglądam foteczki kochana...a mężówie,ostatnio tylko czytam o zgryzach,czasami myśle,ze jakby mój był też zapewne bym miłą zgrzyty,bo non stop razem,ale tak to sie baarddzzoo kochamy i nie raz nie mamy czasu an kłótnie(ale sie zdarzaja takze))....no tak to bywa,,,głowa do góry...

Witajcie kochane dziewczynki.
My juz po powrocie :-):-):-). Zmęczeni ale pełni wrażeń i już w swoim domu i w POLSCE :-D:-D:-D:-D.
Co do testu poczekam do 30 i zrobię test. Ale mniej juz w to wierze...... coś we mnie chyba pękło :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-( ale może trzeba byc dobrej mysli :tak::tak:

reklama
Wieczorek wszystkim :-):-):-)
Wpadlam poczytac co tam nastukalyscie i prosze Ataata oby problemy szybko od ciebie odeszly i nastaly te radosne dni. Ewcia impresssska suuper.Ilonko ja wierze ze to bedzie dzidzius :-)
Trzymajcie sie "cieplutko" buziaki :tak:;-):-)

Do góry