reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

BABY UDA SIE GŁOWY DO GÓRY,po to tu jesteśmy w starających,aby nam sie udało.....nie załamywać się....nie można...buziakiiiiiiiiiiiii

reklama
wagnies czasem jest mi smutno a czasem to jestem obrażona na cały świat że ja ciągle na końcu tej kolejki wiem że co ma być to będzie ale ja tez bym tak zwyczajnie i po prostu chciała zostać czyjąś mamusią wiem że teraz biora nade mna górę hormony ale cóż poradzę :-( ja bym chciała żeby to było takie zwyczjane i po prostu bo w końcu tyle dzieci się rodzi na świecie tylko cholerka żadne moje będzie lepiej może nie jutro ale za parę dni napewno:tak:

Puchateczko mocny przytulas odemnie, niewiem jak Cie pocieszyć...
Jestem z Tobą i strasznie mi zawsze przykro jak sie smucisz.....:-:)-:)-( (mam nadzieje, że widok moich zdjęć nie sprawił Ci tej przykrości..? Jeśli tak to przepraszam Cie ogromnie:zawstydzona/y::-()

Przez sobotę i niedziele umarła kolejna starsza pani :-(eh jak mi ich szkoda. A do piachu w tym miesiącu pójdzie jeszcze kilka :-(i w końcu nie będzie co do roboty i pracy nie będzie :-(.
Oj nie ładnie tak ludzi za życia już do grobu kłaść! :no::no2::unibrow:

Przez sobotę i niedziele umarła kolejna starsza pani :-(eh jak mi ich szkoda. A do piachu w tym miesiącu pójdzie jeszcze kilka :-(i w końcu nie będzie co do roboty i pracy nie będzie :-(.

NieSamowita Twoja wypowiedz nie jest zbyt mila! Mnie w kazdym badz razie urazila taka forma!!! Moze to sa starsi ludzie ale nalezy im sie szacunek a nie za wczasu wrzucanie ich do piachu... oni jeszcze zyja!!!

Ataata nigdy przenigdy za to nie musisz przepraszać Twój brzuszek jest śliczny i śmiem twierdzić że bardzo sexy :tak::tak::tak: a co do moich smuteczków przyszły to i pójdą pogłaszcz ode mnie swoją fasolkę:tak::tak:
NieSamowita co do tego co napisałaś w pełni zgadzam się z Ataatą na pewno nigdy byś nie chciała żeby ktoś tak o Tobie mówił:no::no::no: raczej życz tym ludziom jeszcze troszkę życia

witam was wszystkie mile panie...na chwilunie zagladam...milego wieczorku zycze
podrzucam wam pyszne lody waniliowe z polewa karmelowa i cieplymi malinami na ochlode dnia...i smacznego zycze, a jeszcze cos: przeczytalam dzis w gazecie, ze jedzenie lodow wzmaga plodnosc...i ze kobiety jedzace czesto lody czesciej fasolkuja... czy prawda czy nie prawda lody sa pycha
puchatko...bedzie dobrze, a moze ty za bardzo to bierzesz do serca i za bardzo cie to wszystko stresuje...a gdybys poszla na zywiol i w danej chwili nie myslala, co z tego wyjdzie, tylko bys sie tak naprawde 100% przytulala...ja wiem ze latwo pisac...ale trzymam kciuki:tak:
za was wszystkie trzymam kciuki:tak:
niesamowita...oj oj nieladnie tak:-:)no:

Ataato piekny brzunio :tak::tak::tak::tak::tak: co do krechy-mialam ogromna i dlugo jakos mi schodzila; ale jest oki :-)
Wagines fajny brum ;-)

reklama
Do góry