reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj Attatko:-) Jak tam Twoje samopoczucie?
Attatko no ja wlaśnie spotkalam się z opinią, że ten test najlepszy i to mnie cieszy, bo on chyba jest też najtańszy. Mówisz żeby test robić? No w sumie ja @ mogę dostać nawet 15, więc robilabym test dzień przed. A co tam kupię test, a jak sobie nie zapomnę to go zrobię jutro rano.

Lenna ja Cie uduszę za te pączki! ;-):-DAleś mi kobieto smaki narobila - to już wiem co sobie kupię na popoludniowym spacerze z pieskiem:tak:

reklama
elza...paczusie palce lizac.....mmmmniam;-):-D
ataata...pewnie ze ma dobrze...cieplutko, cichutko. a jak z tygryskiem wyszlo? bo w temacie nie jestem, albo cos przeoczylam...

Witajcie :-):-):-). My dzisiaj troche dłużej pospaliśmy bo do 10 :-D:-D:-D. Teraz zrobiłam sniadanko i biore sie za prasowanie i pakowanie. Objawy nadal wystepują i sama nie wiem co robić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Elza Rób teściora, nawet sie nie zastanawiaj...
Ja wtedy też nie czułam sie fasolkowo jeśli chodzi o objawy, ale gdzieś tam w środku czułam że mimo braków objawów udało sie. Dlatego zrobiłam ten drugi test, ito było pod wieczór, już nawet nie czekałam do rana:tak:
Przyszłam z łazienki z siuśkami w pipetce i siedzimy z tatyśkiem dzieciątka w dużym pokoju... ten sie denerwuje aż sie trzęsie, a ja luz i kapie tymi kroplami w okienko... no i co... patrzymy kreska testowa od kopa... coraz mocniejsza a ciązowej niema:eek: i dopiero po jakichś ponad 3 minutach zaczeła sie pojawiać...
Normalnie masakra. Ja se juz telewizor na lajcie oglądam a Mój mówi ty coś tam sie pojawia... ja patrze ale mówie eee przywiduje nam sie... no ale zaczęła różowieć ta kreska... No i udało sie.
Tego Ci życze i zdawaj relacje jak coś na gorąco;-)

Witaj Idarnowska:-):-):-)
Jak masz potrzebę to testuj jutro, ale nie sugerowalabym się za bardzo wynikiem.

Wiesz mnie ciągnie do tego testowania, bo jakby co to wole wcześniej dzialać. Mam uraz psychiczny po wcześniejszej nie donoszonej ciąży.Poprzednim razem testowalam bodajże 10 dni po terminie @, też popoludniu, dwie krechy wyszly, ale myślę,że ja mialam więcej tego hormonu, bo to blizniaki byly. W każdym bądz razie przez to,że nie podejrzewalam ciązy to tyralam jak glupia(przeprowadzaliśmy się) i efekty byly przykre.

elza masz rację :tak::tak::tak:. Musze teraz uzbroic się w cierpliwość i czekac do pierwszego dnia miesiączki :-):-):-).
Ja kupiłam sobie bobo-test strumieniowy. Podobno wykrywa 2-3 dniową ciążę.

reklama
ataata...bo tygrysek slodki:tak:
elza...tak mi przykro z powodu twoich malenstw...:-( trzymam kciuki ze bedzie dobrze, a paczus z marmoladka wyciekajaca....mmmmm:zawstydzona/y: oki juz przestaje, bo sama mam ochote na nastepnego...;-)
idarnowska...witaj z rana:-) trzymamy kciuki oczywiscie

Do góry