reklama
lenna
Fanka BB :)
w domu interek mi nawala...teraz siedze u tesciow, ale od sierpnia zmienimy operatora i mam nadzieje , ze bede tu czesciej. dobija mnie fakt, ze nie moge nic zaradzic na te moje staranka...mam cicha nadzieje, ze jakos sie uda z tym wszystkim..:-(
lenna
Fanka BB :)
wlasnie czytalam wiadomosci, ze w sosnowcu chyba, kobieta urodzila dziecko, ktore po 12 godz. od przyjscia na swiat mialo 1,2 promila we krwi...ona byla przy porodzie pijana...krew mnie zalewa jak slysze cos takiego...dziecko jest w stanie ciezkim...
Ataata
Grudniowa Mama '07
Witam Kochane staraczki.
Jak dla mnie to rób ten test, bo ta tempka mówi sama za siebie...
Trzymam mocno kciuki
Mnie skoczyla dziś tempka o kolejne 2.5 stopnia i korci mnie zrobić jutro test. Byloby to na dwa dni przed spodziewaną @ i nie wiem czy to ma sens. A pozatym nie czuje sie jakoś fasolkowo. Pozyjemy zobaczymy.
Elza ja testowałam 7 dni po owu najdroższym i niby najczulszym testem poleconym przez farmaceutke i wyszła 1kreska (no ale widocznie 7 dni po owu to było za wcześnie) odczekałam 3 lub 4 dni, w każdym razie do spodziewanej @ miałam jeszcze 4 dni i tak dla śmiechu mój kupił mi test... Kazałam mu kupić najtańszy bo szkoda kasy jak itak nic nie wyjdzie.... no i najjtańszy test pokazał 2kreseczki dość wyraźne To był ten Quick Viu czy jakoś tak, w każdym razie z dzidziusiem (nie w kartoniku, a owinięty tekturkąZastanawiam sie ciagle czy jutro testować. A jak tak to który test wybrać co by wynik byl najbardziej wiarygodny. Może Izabelko coś mi doradzisz co do testu?
Jak dla mnie to rób ten test, bo ta tempka mówi sama za siebie...
Trzymam mocno kciuki
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Cześć Lenna ;-)
A maleństwo to niemam pojęcia, bo jeszcze go nie czuje... ale mam nadzieje i myśle że ma sie tam w brzuszku dobrze
A maleństwo to niemam pojęcia, bo jeszcze go nie czuje... ale mam nadzieje i myśle że ma sie tam w brzuszku dobrze