reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

To teraz po tańcu przytulańcu coś szybszego:

"Hi-Fi super star super hit
Discjockey szczerzy kły znad konsolety
Hi-Fi super star super hit
Na zwariowane sny świat ma apetyt " :-D:-D:-D

reklama
100 lat mlodej parze!!!!!!!!!!!!!!!
aleksander.jpg

ooooooooooo ja chce te wszystkie kolorowe drinki hihihihii
śpiwam STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAMMMMMM

swoja droga u mnie poprawiny juz dawno byly skonczone o tej porze, musielismy zdac sale do 20 :-( a tak fajnie bylo :happy2::happy2::happy2:

"Kiedyś znajdę dla nas dom
Z wielkim oknem na świat
Znowu zaczniesz ufać mi
Nie pozwolę Ci się bać
Kiedyś wszystkie czarne dni
Obrócimy w dobry żart
Znowu będziesz ufał mi
Teraz śpij..."

:-):-):-)

"Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie!
Czy ja mógłbym serce złamać? I te pe...
Gdy się farsa zmienia w dramat, nie gnam w kąt.
Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! "

Cześć Izabelka! Witaj na imprezce. U nas o tyle lepiej, że nikt nas nie wygoni, więc bawmy się! Pijmy, tańczmy, śpiewajmy!!! :-D Taka okazja nie czesto sie zdarza:-D

Ja niestety dzisiaj nie mogę szaleć do pierwszej w nocy, ale obędę jeszcze pół godzinki więc zapraszam do pociągu!!! :-D

"Jedzie pociąg z daleka, na nikogo nie czeka..." Dołączajcie się kochane, dołączajcie!!! :-D "...konduktorze łaskawy byle nie do Warszawy...."

to tradycyjnie
"Hej hej hej sokoły" :-):-):-):-)
wlasnie mozna swoja imprezke zrobic hihi zagryzlam wafelkiem :-p
pusto w lodowce, bo maz wszystko wywozi dzisiaj :-p

reklama
Do góry