reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewuszki :-)
Jestem, jestem. Od rana na nogach. Nie dawno wróciłam, zjadłam obiadek i od razu do Was wpadłam :-) A spało mi się moje drogie lepiej niż kiedykolwiek :-D Kaca nie mam i już niecierpliwie czekam na poprawiny :-D:-D:-D
Chciałam Was znowu poczęstować mufinkami, które właśnie zrobiłam, ale M zaniósł do piekarnika na dole u teściów i się spaliły :-( A zaraz będę miała gości buuu wrrr. Ale jestem zła! Miały być takie dobre :-( A niech to!

A już nie mam masła i mleka żeby na szybko zrobić kolejne :-(

Niech już będą te poprawiny, to od razu zrobi się weselej :-D Może Atatka znowu postawi jakieś pyszne napoje;-):-D

I dzisiaj obecność obowiąkowa. Macie być Wszystkie!!! Słyszycie kochane??? :-D:-D:-D

Miłego dzionka :-D

reklama
no to Izabelko za zdrowie młodych!!!!!!
pies4.jpg

Jestem, jestem. Przepraszam, ze tak późno ale przed chwilką wyszli przyjaciele z którymi nie często sie widujemy więc same rozumiecie ;-):-D
A co tu taka cisza?
Gdzie te poprawiny???
Dziewczyny!!!
Pijemy, pijemy :-D:-D:-D
Zdrówko Młodej Pary!!!!
I jeszcze raz
"100 lat, 100 lat Niech żyją żyją Nam!!!" Kieliszki w górę!!! :-D:-D:-D

A mufinki spaliły się nie tak do końca i nawet udało sie je zjeść :-D:-D:-D Chociaż mam jeszcze 5 więc kto chętny? Nie są takie złe. Bałam się, że do wyrzucenia, ale bardzo dobre. Tylko tak wyglądały :-D

dziewczynki ja dziś niestety nie dam rady być na poprawinkach... bo mi łeb pęka:-(
zostawiam pare drinków pijcie sobie grzecznie

Cos dla Asi ;-)może dzis sie zdradzi ;-)

A najwyrzej NieSamowita przejmie moją role barmanki, bo widze że jej to całkiem dobrze idzie;-)

Miłej imprezki do białego ranka,
Ino sie nie poupijać w trupy:-p

reklama
To może troszkę potańczymy? :-)
Dziewuszki, macie coś do jedzonka, bo ja raczej tylko deserek :-D
Poczęstujcie się jagodami i truskawkami z bitą śmiatanką, mniam, mniam :-D

Fajnie NieSamowita że jesteś :-) A gdzie reeszta?
Oj nieładnie, nieładnie. Dochodzi 22:00 a tu cichutko :-D
Tak być nie może.

NieSamowita!!! Tańczymy!!! :-D

Do góry