reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Asia my we dwie na imprezie,ależ się kręci:tak:;-):-):-D:laugh2::happy::dry:
Niesmaowita uciekła,zatem moze kto inny przyjdzie...
oo lecą róże europy,jak aj bym chciałą tam być w Krakowie albo na wesleu Ilonii heheh no gdzies bymc chiała iśc potańczyć i pobawić się...

reklama
Ataatko witaj w pociągu,hehe
A ja ide synka położyć,bo u mnie usnłą na łóżku i zaczne robić pizze...chyba tu przyniose skłądniki i będe dalej imprezować z wami...

"Lubię Jej farbowane rzęsy, piegi i policzki blade....."
"....tylko ona jest jak jedwab...."
....lubię kiedy miękko ląduje, ona zmysłowo na mojej twarzy...."

Kto sie dołączy???:-D:-D:-D

I skaczemy!!!!

"Lubię jej farbowane rzęsy...."

Asia jeszcz enie odeszłam,hehe
Ale już małego zaniosłąm i ide wyrobić ciasto na pizze...zaraz bede...nie pijta beze mnie:-D;-)

reklama
Do góry