reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ilonko pamiętałyśmy wszytskie i wiemy,ze jesteś już żonką i świetnie się bawisz...
Wypiłam za twoje zdrowie,ale nie miałąm neta,aby napisać o tym wcześniej,bo mnie w domu nie było...

No to wszytskie dzisiaj za jej zdrowie walnęłyśmy cosik...hehe
A co aj widze ona tu jeszcze dizsiaj zajrzała,nie może żyć bez nas;-):tak::-D:-D:-D

Mój Matu już wykąpany,bawi się,a ja na BB siedze....mąż na rybach do 24,także sama z dziekciem...

Kochana Ilonko! :-)

'Miłość, jak słońce, ogrzewa świat cały
I swoim blaskiem ożywia różanym;
W głębinach przepaści, w rozpadlinach skały,
Dozwala kwiatom zakwitnąć wiśniowym
i wyprowadza z martwych głazów łona
Coraz to nowe na przyszłość nasiona'
/Adam Asnyk/

Drodzy Państwo Młodzi :-D
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli. Tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Was życie.
Wszystkiego dobrego:-D

Zdrówka Kochana!!! :-D:-D:-D
Gorzko, gorzko, gorzko...!!!!:-D:-D:-D

Bastra, gratuluję prawka. Hura!!! :-D

Dziewczyny, gdzie jesteście??? Przecież miało być wesele ;-):-D:-D:-D Hej, hej!!! Bawmy się i pijmy zdrowie Młodej Pary :-D:-D:-D

Asialc ja pije winko na weselu dizisaj,a tak to lubie piwko (no i kieliszka na weselach tylko).
pijemy bawimy się,ja imprezuje z Polsatem bo tam fajna muza stara leci polska..

Polsat włączony :-)
Tańczymy!!! :-D Śpiewamy
I kóleczko!!!
No to wypijmy po raz pierwszy ;-) za Młodą Parę :-D
(Ja też winko) :-D:-D:-D

I dalej w tańce!!!

I gorzko, gorzko, gorzko.....:-D:-D:-D:-D:-D

To może teraz zrobimy pociąg?
Dziewczyny!!! za mną! :-D:-D:-D

reklama
Do góry