reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ewcia jak tam synus ?? poczekaj dogonie Cie z poscikami zobaczysz :laugh2:
NieSamowita pozdrawiam i zycze spokojnego weekendu :tak:
Heja Meggie synuś mój właśnie spi,cąły dzionek latał w domu,brzydka pogod au nas:tak::tak::-D:tak:.

Mój dizubuś śpi,a mój Mężulo przed chwile eska napisał,zę rano koło 11 już w chacie będize...i na 3 tygodnie przyjeżdża....:-D:tak:superr no i troche nieee,bo bede dla was miałą mniej czasu,ale zawsze znajde jakąś chwilke nie obiecuje ze codziennie,ale na pewno wpadne tutaj na BB..wybaczycie mi chyba co:confused::-p:dry::confused::happy:;-)

Ale Wam dobrze... Wy juz wakcje zaczynacie a ja w pracy sie kisze :-:)no:

Ewcia moj mezus jest strasznym flegmatykiem i nie pamietam kiedy ostatnio krzyknal na mnie... to predzej ja na Niego :zawstydzona/y:
Ataata czy mamy juz mowic Nikolka?
Puchatka nie smutaj sie, na pewno w koncu Ci sie uda.... ja juz przestalam liczyc ile to cykli minelo - i wiesz nawet kazde przyjscie @ mnie tak bardzo nie doluje!!! A jezeli to Cie pocieszy to ja pewnie mialabym w sumie pona 24 cykle!
A wiesz, fluidki juz przerzucam do beczki bo w sloiku sie nie mieszcza :-):-D:laugh2: ale jakos nie chca sie zuzyc....
Elza trzymam kciuki zebys znalazla ta prace!
Meggie wow... jaka z Ciebie sportsmenka... windusrfing, kajaczki - mnie pewnie nigdy nie bedzie dane sprobowac plywac na tych sprzetach bo sama nie umiem plywac i przeraza mnie glebokosc owdy!!!
NieSamowita ja bym dala ta firnake temu ochroniarzowi do prania!!!!
Isikora zostalo juz tylko 26 godzin!

Wagnies hmmm nop może jednak jeszcze fasolka;-) bo sie nastawie a potem zonk:laugh2:

Elza ab a Ty Kochana to sie zdaje że dzisiaj masz 7 rocznicę bycia razem ze swoim....
W takim razie Wszystkiego Najlepszego, dużo Radości i kolejnych wielu lat pełnych Wielkiej Miłości..

Elza no jeszcze setek takich siódemeczek wam życze...
Sto latek w miłości i jeszcze wiecje,dzieciaczków tysiące ;-)​

Witajcie!

Meggie, umiesz serfować? Super! Ja igdy nie próbowałam, chociaż na kajakach pływałam. Ale to było dawno.... :-)

Puchatka, tak jak myślałam, nocka do kitu. Może powinnam zmienić maść przeciw bólowa? Zobaczę. Trzymam kciuki z całych sił za staranka w tym cyklu. A jeśli chodzi o teściową to pewnie masz rację. Może wyskoczycie sami gdzieś na weekend? :-) Zwłaszcza po @ ;-):-D Zrelaksujesz się....;-) Nigdy nic wtedy nie wiadomo ;-):-D

wagnies, no własnie, co to wakacje? ;-):-D Dobrze, że mążmógł wczoraj po Ciebie przyjechać. Oj udana jesteś, udana ;-):-D

Gosia :-)

Bastra, Wy też nigdzie na urlop? Masz rację. Powinnyśmy jutro urządzić jakąś mała imprezkę na forum :-D;-)

Isikora, będzie dobrze :-) To Wasz dzień i nikt ani nic go Wam nie zepsuje :-)

Elza, powoiedzenia w remoncie :-). A co to za dziwna firma?

Kiniusia, dziekuję za fluidki. Mam nadzieję, że pomogą ;-) Ja nigdy nie brałam luteiny, więc też o niej nic nie wiem. Odpoczywaj i leniu**** póki możesz ;-):-D

Ataata, nie musisz nam dziekować :-) Jak samopoczucie? Jesteś jeszcze u mamy, czy czegoś nie doczytałam?

Ewcia, jak mogli dać Mu taki brzydki samochód? Oj nieładnie, nie ładnie ;-):-D W takim razie czekam na nastepne zdjęcia. I oczywiście, że wybaczymy :-) Musicie sie sobą nacieszyć ;-)

Izabelka, jak po zakończeniu roku? :-)

Meggie, u nas też zimno. Też bym sobie pospała :-) Umiesz serfować?

NieSamowita, a moze ten ochroniarz specjalnie wylał te kawę ;-):-D

Musze kończyć. Obiadek na stole. Ale mi dobrze. Nie dawno wróciłam i jedzonko gotowe :-)

Asialc fajnie bylo i cale szczescie juz po ;-)
Elza wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D
idziemy na urodziny do kolegi, musze zaraz polozyc smyka-z moja siostra zostaje ;-)
wiec udanego wieczorku:tak:

Moje dziekco usypia.
Ale zrobiliśmy tacie laurke i uczyłąm syna mówić wsyztskeigo nalepszego z okazji dnia taty.N o ale zpaomina,jutro od rana go pomęcze,moze będzie pamiętał.
Słoiki zrobione,teraz tylko poczytać BB,wykąpkać się,spać,a rano tatuś bedzie,nom nie rano bo o 11.

Asia nom jakiegos rzecha mu dali,ale teraz przyjedzie,a raczej na pace przywiezie naszą lemuzyne Audi moje kochane z klima i w końcu sobie pojeżdże(bo stoi w Belgi non stopa).A foteczek jeszcz enie raz synalowi napstrykam.

Ataatko widizałam twoją dizdzie w galerii,superowato,zawsze tam kukam na fotki...

Izabelko to miłej imprezy,uczij dobrze zkaonczenie roku i wakacje kochana.Tylko sie nie napij heheee:-D:tak:;-);-):-):-D.

reklama
Dziewczynki tak mało czasu do 18 :-D:-D:-D:-D:-D
Taka jestem podekscytowana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Rodzice zresztą i cała dalsza rodzina też :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.
Mam już ślubne paznokcie, byłam w szkole - wszyscy mi gratulowali i mówili,ze ślicznie wyglądam:-):-):-):-). Teraz wrócilismy z sali bo zawieźliśmy alkohol :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:.
Nie wiem czy dam rade usnąć :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: :happy2::happy2::happy2:.

Dziękuję wam z całego serduszka ,ze trzymacie za mnie kciuki i mnie tak wspieracie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

Do góry