reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

kurcze Miśka,... to rzeczywiście pech.. ale nic nie jest stracone.. ja mam kuzynke w Bydgoszczy :D więc może sie do niej wreszcie kiedyś wybiorę :D

reklama
No to super! czekam na Ciebie w Bydgoszczy w takim razie! :) A gdzie ta twoja kuzynka mieszka w Bydzi???

Miśka.. pojęcia nie mam :D nigdy u niej nie byłam.. więc czas by chyba ją odwiedzić.. zawsze ona do nas przyjeżdzała :)

Nakrętka witaj przepraszam, ze dopiero teraz cie zauważyłam.. prosze napisz mi na kiedy masz termin i czy chłopca czy dziewczynki się spodziewasz to cię do naszej listy dorzucę :D

Agamamaani, termin mam na 20 września.
Ale nie wiem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka - Dzidzia wstydliwa, nie chciała pokazać :)

Witam wszystkich:)
Mam na imię Ewa i całe życie mieszkam w Krakowie ;) . Mam wspaniałego męża (od blisko 2 lat), a obecnie czekamy na małego Wojtusia, który ma sie pojawić około 28 wrzesnia - to nasze pierwsze dzieciątko.
Przyznam się szczerze, że od paru dni podczytuję Was i bardzo mi się tu spodobało:) Mam nadzieję, że czas mi pozwoli i będę mogła wpadać do Was częściej. Pozdrawiam cieplutko!!

Witaj Truskawko :D mniam jaki pyszny nick.. chyba zaraz poelcę zalupic kilogram..
rozsiądź się wygodnie czytaj i pisz :)

reklama
Do góry