reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

Witam wszystkie przyszłe mamy :)

Planowany termin pojawienia sie mojej  kruszynki to 30 wrzesień.
Prawdopodobnie to dziewczynka, ale płec tylko raz mi oznaczyli więc tak do tego podchodze z przymrużeniem oczka;)

Już sie nie moge doczekac maleństwa.
Aktualnie jestem na etapie dwcydowania się na wózek - nie wiedziałąm że będzie to dla mnie taki problem ;)

Pozdrawiam i trzymajcie sie w ten upał :)

reklama
Witaj Lusiu wśród wrześniówek.
Ja również spodziewam się dzidzi dopiero w drugiej połowie wrzesnia ( na 21 mam termin).
Też tak jak u Ciebie prawdopodobnie będzie to dziewczynka ale ja jakoś tak nie do końca jestem przekonana i myślę, że jednak po porodzie okaże się , że jest między nózkami "ogonek" :) - takie moje przeczucie.

Zapraszam do innych naszych wątków

:) :) :) :)

Hej Lusiu!
A w którym jesteś tygodniu, bo nie masz suwaczka, a ja jakoś już odruchowo na suwaczki patrzę ;)

Już mam suwaczek :D

Klikam sobie ze Śląska;)

Na chwilę obecną zastanawiam się nad trójkołowcem bądź czterokołowcem ale z gondolką.
Im więcej wózków widzę tym mniej wiem co chcę - wózkowy mętlik w głowie.

Ok...lecę bo musze sie ochłodzic, właśnie wróciłam z zajec w szkole rodzenia;) Dzis zaczęliśmy omawiac porod;)

Jak wytrzymujecie te upały?? Macie jakieś sposoby na ta zmorę???

Pozdrawiam

reklama
Do góry