reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
Marrtruda, ale ja tez z Warszawy więc może raz na jakis czas jakbys była w Wawie to.. na kawę zapraszam :D

Marrtruda jak widzisz tych mężów Krzysków to się jednak namnożyło! ;)

A fajnie że skończyłaś weterynarię! Jeśłi pozwolisz to czy mozna czasem zamęczyć cie jakims pytankiem np o moją kotkę??
;)

Dziekuje Marrtruda za pozdrowionka :)
Równiez sciskam i pozdrawiam.
Oczywiscie takze zapraszam na kawkę jesli tylko bedziesz w Warszawie
Buziaczki dla WAS :-*

to ja tez się pochwalę...Mężulkowi mojemu Mareczek na imię(który podobno jest w ciąży razem ze mną-fakt,czasem ma większe napady głodu i wrażliwości większe niż ja:)A w domku oprócz nas zamieszkuje dwie papagajki faliste:) Nie widzę tu niestety żadnych innych przyszłych mamusiek z Leszna lub okolic z którymi mogłabym nawiązać bliższy kontakt:(zwłaszcza że szykuje mi się full czasu wolnego-miesiąc pracy i do rozwiązania wolne.

Dziewczyny, przepraszam, że tak sie ociągam z odpowiedziami, ale różne rzeczy nam się z komputerem działo i nie mogłam korzystać z internetu.
Bardzo dziękuję za zaproszenia, bywam w Warszawie i z chęcią skorzystam z zaproszeń - może kiedyś w jakiejś kawiarni się umówimy, co? :)

A jeśli chodzi o porady, Mycha, to jak tylko będę potrafiła, to jestem do usług.

reklama
Do góry