reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

No to szkoda, MARRTRUDA, mi tez wyjazd wyszedł w sumie tak nieoczekiwanie, no ale moze jeszcze przed wrześniem zawitam do stolicy :)
Czekam w takim razie na odpowiedz do AGAMAMAANI, moze sie skusi na jakąs mała czarna??!! :)

reklama
no no.. ale dopiero we pwtorek najwcześniej.. :( bo na weekend już wyjeżdzam, a w poniedziałek wizyta w Zusie mnie czeka (brrr)

no i z córcią więc raczej jeżeli coś w grę wchodzi to Lolek na POlach MOkotowskich ( tam z dzieckiem można wpaść bez problemów)..
jakby co to daj znac czy możęsz we wtorek :D

Dzień Dobry - tak się chciałam najpierw przywitać :)
Bo ja też wrześniowa, ale jeszcze tutaj nic nie pisałam.

Czyli Dzień Dobry i pozdrawiam wszystkie Przyszłe Mamy! :)

Coś więcej.... A co chciałabyście wiedzieć?
To mój pierwszy Brzuchaczek, więc w sumie jestem zupełnie zielona :D
Mieszkamy w tym roku w Lozannie (ale to śmiesznie brzmi - w tym roku :)) ale na początku przyszłego roku przeniesiemy się z powrotem do Polski, do Krakowa.

Widziałam, że tam chyba Agutka lubuszanka, tak?
Pytam, bo urodziłam się i kiedyś mieszkałam w Zielonej Górze i nadal mam sentyment :) I rodzinę tam.

reklama
AGAMAMAANI , no to szkoda, ja już we wtorek wracam do Bydgoszczy :) myślałam, że moze coś w weekend sie uda, no może następnym razem !!!! :)

Do góry