reklama
Agamamaani moj Tomek pracuje w międzynarodowce wcześniej w Zielonej Gorze,teraz jako kurier,a od 1-go zaczyna w Rico.
Cleo ja do Krosna mam jak rzut beretem,jak będziesz pewna wyjazdu lub już na miejscu to daj mi znać z chęcią się spotkam
Cleo ja do Krosna mam jak rzut beretem,jak będziesz pewna wyjazdu lub już na miejscu to daj mi znać z chęcią się spotkam
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleo,ja jakos wlasnie na poczatku lipca bede w Krosnie,gdyz jade w tamte okolice na kilka dni nad jeziorko z rodzinka,wiec jesli tylko zechcecie z Mamaoska,to i ja dolacze sie do Waszego grona.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No ba! To ja czekam! ;D
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mój mąz to Daniel ale synek jest Krzyś
Jeszcze ja chyba nic o sobie tu nie pisałam. W tym roku kończę 29 lat, skończyłam weterynarię, ale teraz dopiero (po urodzeniu dziecka) zamierzam na dobre osiąść w tym zawodzie, bo dotychczas jakoś mi było ciężko. A poza tym mam cudowną córeczkę i męża (Krzysia ). Moim hobby i jednym z najulubieńszych zajęć są robótki ręczne - robie różne rzeczy na drutach i szydełku.
Przy okazji chciałam mocno uściskać i pozdrowić Agutkę i Nadzię - dziewczyny jesteście bardzo dzielne!
Przy okazji chciałam mocno uściskać i pozdrowić Agutkę i Nadzię - dziewczyny jesteście bardzo dzielne!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Marrtruda,a skad jestes? Ja rowniez mocniusio sciskam i dziekuje za milutkie slowka! :-*
Podziel się: