reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
Agamamaani moj Tomek pracuje w międzynarodowce wcześniej w Zielonej Gorze,teraz jako kurier,a od 1-go zaczyna w Rico.
Cleo ja do Krosna mam jak rzut beretem,jak będziesz pewna wyjazdu lub już na miejscu to daj mi znać z chęcią się spotkam ;)

Cleo,ja jakos wlasnie na poczatku lipca bede w Krosnie,gdyz jade w tamte okolice na kilka dni nad jeziorko z rodzinka,wiec jesli tylko zechcecie z Mamaoska,to i ja dolacze sie do Waszego grona. ;)

super dziewczyny, bardzo sie cieszę, na razie plany wyjazdu sa na 5 lipca ale jak będę dokladnie wiedziala to sie poumawiamy na telefon :)

co do mężów to mój jest Wojtek.. a żeby było śmieszniej to mam 4 przyjaciółki, które mają mężów o tym imieniu.. wesoło bywa gdy któraś z nas opowiada o WOJTKU, nie wiemy o którego wojtka chodzi:D

Jeszcze ja chyba nic o sobie tu nie pisałam. W tym roku kończę 29 lat, skończyłam weterynarię, ale teraz dopiero (po urodzeniu dziecka) zamierzam na dobre osiąść w tym zawodzie, bo dotychczas jakoś mi było ciężko. A poza tym mam cudowną córeczkę i męża (Krzysia :)). Moim hobby i jednym z najulubieńszych zajęć są robótki ręczne - robie różne rzeczy na drutach i szydełku.

Przy okazji chciałam mocno uściskać i pozdrowić Agutkę i Nadzię - dziewczyny jesteście bardzo dzielne!

reklama
Do góry