reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaoska,zapisalam juz Twoj numerek. Tu masz moj: 605340317. Najlepiej bedzie jak sie zgadamy dzien wczesniej przed spotkankiem,zebym kasiorke sobie jakas zalatwila,hihi.
Buziolki! :-*
Buziolki! :-*
Cześć babeczki!
Renata, lat 29, mieszkam koło Wielunia (woj. łódzkie dla niewtajemniczonych ;D) z mężem i teściami.Mąż prawnik pracuje w starostwie powiatowym, ja pracuję w domu pomocy społecznej jako terapeuta z osobami chorymi na schizofrenię. To moja pierwsza dzidzia w wyniku wpadki trochę kontrolowanej , nie mogę się juz doczekać. Jeżeli chodzi o termin -hmm, to zależy , włg.lekarza od USG na 5 września, włg mojej pani gin.na 9, a włg. moich wyliczeń na 7! Będzie dziewuszka-Alicja.
Pozdrowionka
Renata, lat 29, mieszkam koło Wielunia (woj. łódzkie dla niewtajemniczonych ;D) z mężem i teściami.Mąż prawnik pracuje w starostwie powiatowym, ja pracuję w domu pomocy społecznej jako terapeuta z osobami chorymi na schizofrenię. To moja pierwsza dzidzia w wyniku wpadki trochę kontrolowanej , nie mogę się juz doczekać. Jeżeli chodzi o termin -hmm, to zależy , włg.lekarza od USG na 5 września, włg mojej pani gin.na 9, a włg. moich wyliczeń na 7! Będzie dziewuszka-Alicja.
Pozdrowionka
a ja jestem Dorota, mój mężuś Krzyś. 21 czerwca będziemy obchodzić 3 rocznicę ślubu. Mam 28 lat, kończyłam bankowość, ale w zawodzie nie pracuję, pomagam tacie prowadzić małą firmę rodzinną (dzięki temu przynajmniej z pracodawcą problemów nie mam . Mąż archeolog, ale z braku możliwości przedstawiciel regionalny. Mieszkamy we Wrocławiu w starej poniemieckiej kamienicy i marzymy o małej chatce na wsi wśród lasów, łąk, pól i zwierzaków wszelkiego gatunku.
i tylko czasu ciągle nie mogę za wiele znależć, żeby tu z Wami dłużej przebywać
i tylko czasu ciągle nie mogę za wiele znależć, żeby tu z Wami dłużej przebywać
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
o nie...mój jest Rafał
reklama
Podziel się: