reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
No to kolej na mnie ! Mam na imię Wiola mąż Krzysiek! Mieszkamamy w Katowicach. W sierpniu miną 2 lata po ślubie :laugh:
W październiku skończę 26 lat ;) Pracuję jako referent w Kancelarii "windykacyjnej", a mąż jako kierowca w hurtowni komputerowej. Jest to nasza pierwsza dzidzia!! I bardzo się cieszymy!! Ja też się cieszę że możemy sobie tutaj pogadać i wyżalić i pośmiać ! Jest fajnie!! Dzięki!! ;) :laugh:

Witam Was  dopisujác sie do grona szalonych 30-latek  :)

Mam na imié Dominika a mój máz Krzysiek, mieszkamy sobie spokojnie w Bydgoszczy, jestesmy juz 10 lat razem, prawie 3 lata po slubie, bedzie to nasz pierwszy Dzidzius!!! Oboje z mézem jestesmy z wyksztalcenia nauczycielami, ja obecnie nie pracuje,  a Krzysiek jest masazystá i sportowcem na 'emeryturze'  :)
Mamy juz córeczke-suczke Zabke  :) teraz czekamy na Leonka!!!!!!!

Mam na imie Aga( kolejna Agucha),mam 28lat.
Mieszkam na wsi Osiecznica woj. Lubuskie.Jest tu pięknie mamy wkoło jeziora,lasy,cisza spokoj i raj dla duszy! Z wykształcenia jestem tech.żywienia zbiorowego,pracuje jako kucharz ale niestety moją rest.zamknięto i teraz jestem na bezrobotnym :(
Mam męża tirowca , corcie Martynke i aniołka w niebie- bardzo ich kocham!
Jesteśmu małżeństwem 7 lat

AGAMAMAANI, bedzie LEON NA 100% ;D pisalam wczesniej na innych wátkach, imié czeka juz ponad rok :)

mamaoska pisze:
Mam na imie Aga( kolejna Agucha),mam 28lat.Mieszkam na wsi Osiecznica woj. Lubuskie.

Nie dosc,ze Agusia,to jeszcze z lubuskiego! :D :D :D Jupiiii! :D Ja jestem z ZG,wiec moze kiedys sie spotkamy na jakims spacerku,hihi. :D Co Ty na to Mamaoska? ;) Szkoda,ze tu u mnie jeziorek nie ma,bo ja tak uwielbiam wode... :(

Kilka słów o mnie.

Mam na imię Małgorzata i mam skończone (w styczniu) 26 lat.
Moja rodzinka to ja, mąż Daniel i synuś Krzyś.
Mieszkamy razem z moim tatą w miejscowości Ostrówek ok. 80 km od Warszawy w kierunku Białegostoku.
Ja pracuje w służbie zdrowia w Warszawie jako informatyk (obecnie jestem na wychowawczym). Żeby było śmiesznie to mam kilka zawodów "wyuczonych": technik ekonomista, technik informatyk oraz ostatnio zdobyty technik usług kosmetycznych - kosmetyczka. Mąż pracuje w firmie, która zajmuję się montażem systemów antenowych w telefonii komórkowej (pracują dla Centertela)
Z mężem jesteśmy małżeństwem od 2 lat a znamy się 4 latka.
Czekamy teraz z niecierpliwością na naszego drugiego upragnionego Dzidziolka (w planach jest trójka dzieci).

Pozdrawiam

Wiesz Aga z Zielonki ja bardzo często jestem w ZG i bardzo chętnie spotkałabym się z Tobą.Bardzo lubie chodzić do Nigera na desery i Dzakondy(nie wiem czy dobrze napisałam tą nazwe) na pizze!!!Może się zdzwonimy?
Moj nr 604593233

reklama
To teraz ja :)
Mam na imię Magda i za parę dni bedę miala 30 urodzinki :) W sierpniu minie 5 lat jak przysięgliśmy sobie z meżem miłość w kościółku a w lipcu nasza córeczka bedzie miala 4 urodzinki. Mamy też małego aniołeczka w niebie który odszedl od nas 8 tyg. ciaży. Czekamy teraz z niecierpliwością na wrzesień. Mieszkamy w Gdańsku gdzie mąż pracuje a ja opiekuje sie domkiem (czy to nie tak sie ładnie nazywa :)) Mała chodzi do przedszkola a ja w tym czasie mam czas dla siebie. Bardzo lubie czytać ksiażki i tera zmam czas aby troszkę nadrobic zaległosci z ostatnich lat. Bardzo sie cieszę że was poznałam :)

Do góry