reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
mju pisze:
Hej!
To ja też się przedstawię, bo dopiero teraz zobaczyłam ten wątek :)
Mam na imię Ola mam 26 lat, mój mąż to Mateusz w sierpniu bedziemy obchodzić druga rocznicę ślubu. Obydwoje z wykształcenia jesteśmy filozofami (ja etyk, Mateo historyk filozofii) i jak łatwo się domyślic żadne z nas nie pracuje "w zawodzie" :)

Trochę mi nie wyszło ;) Oczywiście od słowa "WITAM" do "Studiowałaś?" powinno być poza cytatem ;D
Dodam jeszcze, że my też będziemy obchodzić 2 rocznicę ślubu, też będzie dziewuszka i termin włg. ginki tez mam na 10 września ;D ;) :D

Witaj Mju bardzo serdecznie :)

He he my tez z mężem mamy drugą rocznicę ślubu, która wypada 7 sierpnia ;D

A nasza rocznica już w poniedziałek 31 lipca. Mój mąż pytał co dostanie w prezencie ode mnie, powiedziałam mu, że na "Prezent" musi poczekać do września ;) ;D

Witam w kolejny upalny ranek,

mam nadzieję, że sierpień będzie chłodniejszy bo zbzikuję :(

Wczoraj dowiedziałam się, że w szpitalu w którym będę rodzic kilka dni temu 42 letnia kobieta urodziła swoje 15 dziecko~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::)
I matka i dziecko czuja się dobrze. Kobieta tylko raz miała bliźniaki, a tak same pojedyncze ciąże ::)

Qrcze niektórzy to maja zdrowie ;D

Swoją drogą jak taką gromadę wyzywic i ulokowac w mieszkaniu....hmmm

reklama
Kolej na mnie. Nazywam się Basia a mąż Adam. Mieszkamy w Zabrzu. Pracuję w ksiegowości (obecnie jestem na L4) a mąż pracuje w policji. W grudniu skończę 26 lat a w sierpniu będziemy mieć drugą rocznicę ślubu :laugh: To nasze pierwsze maleństwo.

Do góry