reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
mija79- chcieliśmy z mężem wcześniej tak żeby urodziło się w maju, czerwcu ale niestety wcześniej nie wychodziło. Także udało się tak, że malutki przyjdzie na świat już po naszej 2 rocznicy ślubu :laugh:

A moja Zuzia jest poprostu,jak najbardziej swiateczna. :D I nie wiaze sie z zadna rocznica. ;) Jesli jednak zechcialaby przyjsc na swiat rowno tydzien wczesniej,to urodzilaby sie w imieniny swojego,hm... nazwijmy go "ojca". :p Ale musze przyznac,ze za jedno jestem mu dozgonnie wdzieczna. :) Wlasnie za to Dziecko,a zarazem za plec,gdyz to wlasnie mezczyzna za to odpowiada. :D A raczej jego plemniki,o. :p

Baska ja też chciałam wcześniej planowałam sobie takżeby w marcu urodzic.Tabletki odstawiłam w maju i liczyłam że zajde w wakacje.Jednak wyszły nae wakacje,a sylwester. :p ;D

ja tabletki odstawilam w lipcu :D se zaszlam w grudniu :D

dziewczyny wydaje mi sie czy my wiecej teraz piszemy :> panikujemy przed godziną 0 :D:D:D ale powiem wam jedno jestem naprawde szczesliwa ze znalazlam to forum :D buzka

dzikuska pisze:
dziewczyny wydaje mi sie czy my wiecej teraz piszemy :> panikujemy przed godziną 0 :D:D:D ale powiem wam jedno jestem naprawde szczesliwa ze znalazlam to forum :D buzka

Tez to zauwazylam,hehe. :D Piszemy,ze HoHo. ;D I tez jestem zadowolona ogromnie,ze znalazlam to forum,no i mam nadzieje,ze,gdy po porodzie znajdziemy chociaz chwilke czasu,to dalej bedziemy tu sobie pisac. :)

a ja dla odmiany teraz dużo mniej piszę.. bo mam na to duuużo mniej czasu - po pierwsze remont, a po drugie... leżę.. a kompa mam przy biurku.. i mąz mnie odgania od niego.. chciałabym choć jeszcze z tydzień 2 w 1 pobyc :D
zawsze to dłużej w domu posiedzę :)

Ja tak odrazu nie będę pisac, bo komputer mam u rodziców :-[ ale postaram sie szybko wydobrzec i zajrzec

reklama
Ja też się ciesze że sie tu "spotykamy" i zobaczcie jak juz długo! ja i parę innych dziewczyn od stycznia czy lutego br. Ja też mam nadzieję że po porodzie każda z nas znajdzie chwilkę żeby pogdać ze starymi kumpelami ;)

Do góry