Hej...udało mi się wpaść na chwilę
Za życzonka dziękuje i spóźnione naj naj kobietki!!!
Co do spotkania na kawkę to może piątek by wam odpowiadał, bo we wtorek mam o 10 trzy godziny jazdy A w środę Agnieszce nie pasuje....no chyba że będzie ciepło to w środę na spacerku gdzieś się spikniemy do południa
Agata fajny ten domek wynalazłaś....no to teraz to już tylko odliczać do wyjazdu Co do bluzek to ja sama już o nich zapomniałam
Banbino trzymam kciuki za bezproblemowy poród, może to już.........
Agnieszka ciotce kupiłam komplet pościeli z materiału takiego śliskiego Nic innego nie wpadło mi do głowy a nie miałam czasu latać i szukać po sklepach czegoś wymyślnego
Dobra znikam, muszę zaliczyć przed szkołą pocztę, lekarza..... Do póxniej
A swoją drogą pikny dziś dzionek, tak cieplutko
Za życzonka dziękuje i spóźnione naj naj kobietki!!!
Co do spotkania na kawkę to może piątek by wam odpowiadał, bo we wtorek mam o 10 trzy godziny jazdy A w środę Agnieszce nie pasuje....no chyba że będzie ciepło to w środę na spacerku gdzieś się spikniemy do południa
Agata fajny ten domek wynalazłaś....no to teraz to już tylko odliczać do wyjazdu Co do bluzek to ja sama już o nich zapomniałam
Banbino trzymam kciuki za bezproblemowy poród, może to już.........
Agnieszka ciotce kupiłam komplet pościeli z materiału takiego śliskiego Nic innego nie wpadło mi do głowy a nie miałam czasu latać i szukać po sklepach czegoś wymyślnego
Dobra znikam, muszę zaliczyć przed szkołą pocztę, lekarza..... Do póxniej
A swoją drogą pikny dziś dzionek, tak cieplutko