reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej...udało mi się wpaść na chwilę:tak::tak:
Za życzonka dziękuje i spóźnione naj naj kobietki!!!:tak:

Co do spotkania na kawkę to może piątek by wam odpowiadał, bo we wtorek mam o 10 trzy godziny jazdy:baffled::sorry2: A w środę Agnieszce nie pasuje....no chyba że będzie ciepło to w środę na spacerku gdzieś się spikniemy do południa:sorry2::confused:

Agata fajny ten domek wynalazłaś....no to teraz to już tylko odliczać do wyjazdu:tak: Co do bluzek to ja sama już o nich zapomniałam:-p

Banbino trzymam kciuki za bezproblemowy poród, może to już.........:confused::confused::confused:

Agnieszka ciotce kupiłam komplet pościeli z materiału takiego śliskiego:sorry2: Nic innego nie wpadło mi do głowy a nie miałam czasu latać i szukać po sklepach czegoś wymyślnego:blink:

Dobra znikam, muszę zaliczyć przed szkołą pocztę, lekarza..... Do póxniej

A swoją drogą pikny dziś dzionek, tak cieplutko:szok::tak:

reklama
Hej
Pogoda superr, normalnie aż chce się żyć :tak:

Dziewczyny jeśli chodzi o kawkę to mi piątek nie pasi :no: każdy inny dzień...

Ewelina dziśdostałam maila że bluzeczki wysłali więc myśle że do czwartku już będą :tak:

A ja wczoraj pojechałam na giełde kupićsobie coś fajnego i kupiłam Sandruni super różowiutki płaszczyk a Julci super różowy kapelusik:baffle: normalnie nic niemogłam fajnego na siebie znaleść:-( Dołuje mnie moja figóra, a raczej jej brak:-( Ale za to na poprawe humoru w przyszłym tygodniu mój mąż jedzie do wrocka po laptopa:tak: wkońcu bede miała swój własny i stały dostęp do kompa:-) A oto moje cudo MSI PR600 Core 2 Duo T5450 2*1,66G 2GB 160GB BONUS (321483345) - Aukcje internetowe Allegro

Agata fajne cudo, no i może będziesz częściej na BB:tak::tak::tak: Co do bluzek to nic sie nie martw do lata daleko;-):tak:

No a co do kawki to chyba zostaje przyszły tydzień.....mi czwartek nie pasi bo szkoła...to się zobaczy ostatecznie co do terminu:sorry2:

Agnieszka a jak tam pazurki, robisz coś, może robiłaś i nic sie nie chwalisz:cool2:. Nu nu nu:-p:-p Ja chyba na święta coś wymodzę, moje zniszczone już prawie odrosły wiec mogę działać:tak:
No i miałam pytać...czy zainteresowało cię coś z Avonu, w piątek zamawiam:tak::confused:

Ja dziś lekarza zaliczyłam i kolejne byczenie sie do 27marca :rolleyes:

Agata no super, że będziesz miała wreszcie własnego kompa:-) fajowe cudo:tak:

Ewelina co do Avonu to dam znać do piątku, muszę przejżeć dokładnie katalog, bo szczerze mówiąc to nawet nie miałam jeszcze na to czasu:sorry2: Latamy ,załatwiamy ostatnie formalności, bo już lada dzień (a raczej tydzień) rusza nasza budowa:-) Ale coś na pewno zamówię:tak:

Z tą kawką to mam nadzieję, że jakoś nam się uda w przyszłym tygodniu, coooo?

Pazury jak będą jakieś wyjściowe to się pochwalę, na razie nie było czym:sorry2:

Fajnie, że macie już to akwarium:tak: a szafka to co, jakaś specjalna będzie? Pewnie tak, żeby utrzymać ten ciężar:confused:

A jak dzisiejsza jazda, były jakieś manewry?

Ja wreszcie znalazłam czas żeby pójść na solarke, od razu inne samopoczucie:tak::-)

Banbino jak tam, jeszcze 2w1:confused:

Ewelina co do Avonu to dam znać do piątku, muszę przejżeć dokładnie katalog, bo szczerze mówiąc to nawet nie miałam jeszcze na to czasu:sorry2: Latamy ,załatwiamy ostatnie formalności, bo już lada dzień (a raczej tydzień) rusza nasza budowa:-) Ale coś na pewno zamówię:tak:

Z tą kawką to mam nadzieję, że jakoś nam się uda w przyszłym tygodniu, coooo?

Pazury jak będą jakieś wyjściowe to się pochwalę, na razie nie było czym:sorry2:

Fajnie, że macie już to akwarium:tak: a szafka to co, jakaś specjalna będzie? Pewnie tak, żeby utrzymać ten ciężar:confused:

A jak dzisiejsza jazda, były jakieś manewry?

Ja wreszcie znalazłam czas żeby pójść na solarke, od razu inne samopoczucie:tak::-)
No to fajnie z ta budową że w kńcu ruszyła z miejsca:tak::tak:
Co do kawy to i ja mam taaaaaka nadzieję:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Pod akwarium szafka robiona murowana, jutro wlepie foto:tak:

A co do jazdy to lepiej nie pytaj:no::no::no::no: Manewry były i nawet ok, ale reszta mnie dołuje jak cholera:zawstydzona/y::wściekła/y:

J ana solar też śmigam i jak mi potem dobrze:cool2::cool2::cool2:

Agula76 niestety 2w1 , a to 6 dni do terminu . W poniedziałek byłam u gin powiedział że mam bardzo krótką i twardą szyjkę i jak to się nie zmieni to będzie cesarka :( Całkiem już zgłupiałam najpierw miałam zagrożenie wcześniejszym porodem brałam tony leków a teraz nie mogę urodzić :baffled:

Hejka:-) Ostatnio nie mam na nic czasu, no masakra:baffled:
A jeszcze ta rewelacyjna pogoda...

Wczoraj na jeździe to miałam super, raz ulewa, raz słońce, które raziło podwójnie, bo jeszcze odbijało się w mokrym asfalcie:no: Normalnie nic nie widziałam, aż musiałam pożyczyć sobie okularki od instruktora;-) Manewrów żadnych nie miałam właśnie przez tą pogodę, ale tak poza tym to było całkiem lajtowo, bez żadnych krzyków;-)

Banbino nic się nie martw, ja też miałam podobnie, twarda, krótka szyjka, wysoko brzuch, który ponoć miał się obniżyć, zero objawów:tak: A urodziłam naturalnie, 3 dni przed terminem:tak: brzuch do końca był wysoko a czop odszedł dopiero kilka godzin przed porodem:tak: A nawet jak będzie cesarka to też ponoć nic strasznego, dziewczyny sobie chwalą:tak: Trzymam kciuki za ciebie (a raczej za was), dawaj znać co i jak:tak: A tak w ogóle to rodzisz sama czy z mężem:confused:

Ewelina jak tam szafka, skończona:confused: Zamówienie z Avonu to chyba jutro zrobię telefonicznie, bo jeszcze do tej pory nie przejrzałam katalogu fak:sorry2:

Agata a co tam u was:confused:

No i kiedy na tą kawkę, ja się dostosuję:-)

Dobra idę spać chyba..

Hej

Ja po wczorajszej jeździe już nieco podbudowana, bo w końcu nie było żadnego ale:sorry2: .Zaliczyłam parkowanie równoległe do krawężnika i jak opanuje kręcenie w odpowiednim kierunku kierownicą to będzie oki:tak: bo póki co to ja zamiast do prawej to ja do lewej:-p;-)

Agnieszka szafka jak stała tak stoi, może dziś już zaczniemy urządzać baniaczek;-):-)
A tak wygląda szafeczka, oczywiście w trakcie roboty:sorry2: teraz jest już gotowa
dscf3054oo0.jpg

reklama
Agata, dzięki za info co do bluzeczek, a co do odbioru to przypominam że macie na kawkę wpaść więc wtedy je odbiorę:-p:-p:-p
Dawajcie termin, mi nie pasi jedynie poniedziałek:sorry2:

Banbino, nie martw się na zapas, co ma być to będzie. No i oczywiście czekamy na każde wieści:tak:

Agnieszka
super że z jazdą obywa się bez krzyków, mam nadzieję że i u mnie też już tak będzie:dry: Oby, bo z tych nerwów to chora jestem. Wczoraj żołądek tak mnie bolał że aż promieniowało na nery, no i standardowo ból głowy:-:)sorry2:

Do góry