reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Ewelina no to trzymam kciuki, coby Ci skóra nie zlazła;-) A w piątek na kursiku jednak będę, K jutro załatwi swoją sprawę:tak:

Agata no pewnie, że masz z czego być dumna:tak:

Przyszły już ozdóbki na pazurki, śliczne:tak: tylko co z tego jak nie ma reszty:wściekła/y::angry:

A swoją drogą to fajnie było się dzisiaj z Wami spotkać:-) zwłaszcza, że pogoda taka pikna:tak: Jak już sie zrobi ciepło tak na dobre to musimy częściej się umawiać na spacerki:tak::-)

reklama
Hej....
Agata na solar poszłam na 15 minut, ale nie sądziłam ze tak mnie spiecze, wcześniej byłam na 12, i na 10 i nic mi nie było, a tu proszę:sorry2: Ale już dzisiaj ok, co prawda w nocy starałam się spać w jednej pozycji bo piekło.

Agnieszka paczka na pewno dotrze, ja też czekam od piątku i nic, może jutro przyjdzie:dry: Przynajmniej dłużej będziesz mieć zdrowsze swoje pazurki:tak:;-), bo później jak zaczniesz szaleć co rusz z czymś nowym to wiesz co cię czeka:baffled:

A co do spotkania to i ja się cieszę że jednak dałam sie namówić, bo fajnie było - nie dość że świetne towarzystwo to i pogoda dopisała:tak::tak: Czuję że teraz gdy robi się taaak cieplutko to częściej będziemy sie na spacerkach spikać:tak::-D

Agnieszka a jakie piwo pije twój mąż:confused: Bo kurczę naprawdę mi głupio że odwozicie mnie po kursie pod sam dom, no to chociaż piwko postawie to se chłopina wypije:tak:

Hej:-)
Ale dzisiaj nockę mieliśmy:baffled: Majcia miała swoją pierwszą w życiu gorączkę przez tego zębola a my oczywiście nie przygotowani:zawstydzona/y: Kiedyś na początku kupiłam coś przeciwgorączkowego, ale nie było używane i gdzieś się zapodziało, pewnie przy przeprowadzce. K przed 4 rano jeździł do apteki kupić coś a ja w tym czasie robiłam zimne komresy. Przywiózł efferalgan w czopkach, zapodałam i już po godzince nie było śladu po temperaturze:tak: Zasnęłyśmy z Majcią tak porządnie dopiero o 6 i odsypiałyśmy, ja do 12 a ona do 13:-) Przez to wszystko cały dzień zakręcony, nawet na spacerku nie byłyśmy.

Ewelina nawet mnie nie denerwuj z tym piwem, dla nas to naprawdę nie jest żaden problem, jedziemy przecież w tą samą stronę i to nam by było głupio jakbyśmy Cię nie podwozili. Tak więc luzik, a zresztą jeszcze tylko jutro i koniec teorii;-)

A czy będę na kursie czy nie, to panu instruktorowi chyba raczej obojętne:cool2:

Biedna Majeczka, sie wymęczyła na te ząbki:-( Oby już więcej tak nie cierpiała!
My też mieliśmy wczoraj akcję rzygania przez Adaśka....no i za nic nie wiem po czym. Ostatnio to w ogóle jakieś takie akcje u tych moich dzieciaków:sorry2: No i w związku z tym że ucierpiało nasze łóżko to miałam przymusowe pranie no i spanie na podłodze, przez co kości mam jak połamane:dry:

Agnieszka i jak przesyła dotarła? Bo do mnie wczoraj zapukał listonosz...nareszcie:tak:
Agata dzięki za linka, a ty już zamawiałaś czy jak bo może byśmy jedną przesyłką na połowę wzięły. Ja bym chciała i różowe i zielone w tym rozmiarze co w linku.

Hehe przesyłka dotarła i już nie mogąc się doczekać zrobiłam sobie na próbę jednego pazura:-D Mam nadzieję, że Majcia pójdzie zaraz spać i może machnę sobie resztę:-)

reklama
Hehe przesyłka dotarła i już nie mogąc się doczekać zrobiłam sobie na próbę jednego pazura:-D Mam nadzieję, że Majcia pójdzie zaraz spać i może machnę sobie resztę:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAH............wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam że nie wytrzymasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry